Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acord!". Standard Liege, aproape de un transfer de 2.500.000 de euro cu Denis Drăguş. Românul s-ar fi înţeles deja cu Trabzonspor

"Acord!". Standard Liege, aproape de un transfer de 2.500.000 de euro cu Denis Drăguş. Românul s-ar fi înţeles deja cu Trabzonspor

Stranieri

Comentarii

Denis Drăguş este subiectul unui transfer important pentru fotbalul românesc. Fotbalistul crescut la Academia Gheorghe Hagi este aproape de un transfer la echipa de pe locul trei din campionatul Turciei, Trabzonspor.

Denis Drăguş este cel mai eficient atacant român din campionatele din străinătate în acest sezon. Fotbalistul crescut la Academia Gheorghe Hagi şi cedat de "Rege" în anul 2019 pentru suma de 1.800.000 de euro, la Standard Liege, este aproape de un nou transfer definitiv după o serie de împrumuturi a belgienilor la diferite cluburi din Italia şi Turcia.

Drăguş a îmbrăcat tricourile celor de la Genoa, Crotone şi Gaziantep în ultimele sezoane, pe lângă multiple apariţii în tricoul belgienilor din Liege.

Prestaţiile sale excelente în tricoul lui Gaziantep au convins conducerea celor de la Trabzonspor să înainteze o serie de oferte către Standard Liege, pentru fotbalistul român, al cărui contract expiră chiar în această vară!

2.500.000 de euro pentru transferul lui Denis Drăguş

Conform jurnaliştilor belgieni de la "Le Soir", Standard Liege ar fi refuzat o ofertă de 1.000.000 de euro pentru fotbalistul născut în Bucureşti. Turcii de la Trabzonspor au plusat şi sunt pe cale să ofere o sumă cu mult superioară.

2.500.000 de euro este propunerea turcilor pentru un transfer permanent al lui Denis Drăguş. Trabzonspor va evolua în UEFA Europa League în sezonul viitor, dacă îşi vor păstra clasarea favorabilă din clasament. Primele două locuri sunt deja ocupate de Galatasaray şi Fenerbahce.

Conform agenţiei de ştiri Voetbalprimeur.be, Drăguş s-ar fi înţeles deja în ceea ce priveşte durata contractului cât şi salariu pe care ar urma să-l încaseze la gruparea de la malul Mării Negre.

Denis Drăguş a luat cu asalt prima ligă turcă în primul său sezon, în tricoul lui Gaziantep. Adus de Marius Şumudică la formaţia din sudul Turciei, Drăguş a impresionat în noul său campionat. Românul a marcat 11 goluri în 26 de partide în acest sezon, pentru gruparea care se află în acest moment într-o luptă pentru evitarea retrogradării în eşalonul secund.

Afla mai multe despre: denis dragusstandard liegetrabzonsporturciasuperlig 

viewscnt
Articole similare