Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Drăguş, aproape de transferul carierei! Fotbalistul de la Gaziantep este dorit într-un campionat important al Europei

Denis Drăguş, aproape de transferul carierei! Fotbalistul de la Gaziantep este dorit într-un campionat important al Europei

Stranieri

Comentarii

Denis Drăguş are parte de sezonul carierei în tricoul celor de la Gaziantep. Fostul jucător al celor de la Viitorul Constanţa este aproape de un transfer imens, după EURO 2024. Prestaţiile sale la turneul final din această vară ar putea decide echipa la care va evolua, în sezonul viitor.

Fotbalistul crescut de Gică Hagi şi debutat în prima divizie în tricoul celor de la Viitorul Constanţa are parte de un sezon excelent, în Turcia, la Gaziantep.

Atacantul în vârstă de 24 de ani este împrumutat de Standard Liege, la Gaziantep, iar în tricoul formaţiei antrenate, până de curând, de Marius Şumudică, Denis Drăguş a reuşit să se remarce. 11 goluri şi o pasă decisive în 24 de partide de campionat sunt cifrele atacantului cu prezenţe în tricoul selecţionatei lui Edi Iordănescu. 

Drăguş a marcat în prima partidă de campionat sub comanda noului antrenor al celor de la Gaziantep, Selcuk Inan. Gruparea din sudul Turciei s-a impus cu scorul de 2-0, pe teren propriu, împotriva unei formaţii cu pretenţii la locurile europene, Besiktas. Deian Sorescu a deschis scorul iar Drăguş a majorat avantajul echipei sale, în minutul 85. 

Frankfurt şi Stuttgart, pe urmele lui Drăguş

Belgienii de la Standard Liege sunt dispuşi să-l vândă pe Drăguş, în această vară, iar două destinaţii posibile pentru acesta, în contextul interesului generat de prestaţiile din acest sezon sunt VfB Stuttgart şi Eintracht Frankfurt, două grupări importante din Bundesliga, anunţă Fanatik.

Drăguş speră la o prestaţie solidă şi la EURO 2024, turneu final care se va găzdui în Germania, în vara anului 2024. În preliminariile pentru turneul final de campionat european care se va găzdui în Germania, Drăguş a bifat trei prezenţe, pe finalul campaniei de calificare.

  • 2.000.000 de euro este cota lui Denis Drăguş, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: denis dragusbundesligastuttgartfrankfurteintracht frankfurtvfb stuttgartgaziantep 

viewscnt
Articole similare