Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie devastatoare după ce a urmărit lupta pentru titlu: "FCSB mi se pare slabă şi suntem păcăliţi / Rapid trebuie să câştige prea multe puncte"

Reacţie devastatoare după ce a urmărit lupta pentru titlu: "FCSB mi se pare slabă şi suntem păcăliţi / Rapid trebuie să câştige prea multe puncte"

Superliga

Comentarii

Experţii Orange Sport, Basarab Panduru, Constantin Zotta şi Bogdan Cosmescu, au comentat lupta pentru titlul Superligii dintre FCSB şi Rapid, iar părerile radicale n-au lipsit.

FCSB VS Rapid, în lupta pentru titlul Superligii

La finalul sezonului regulat din Superliga, punctele s-au înjumătăţit, iar lupta pentru obiective a fost relansată. 

FCSB conduce în play-off, cu 32 de puncte, Rapid e a doua, cu 28 de puncte, iar CFR Cluj închide podiumul, cu 28 de puncte. 

Marele meci Rapid - FCSB 4-0 a schimbat datele înainte de cele 10 meciuri din play-off, iar Basarab Panduru a considerat că echipa finanţată de Gigi Becali are nevoie rapid de o schimbare în joc, deşi clasamentul ajută liderul în acest moment. 

"Nu cred că dacă FCSB pierde campionatul rezultatul ăsta (n.r. - 0-4 cu Rapid) a adus-o în momentul ăla, mai ales că acum au 5 puncte avans. FCSB, în ciuda a ce zice lumea, are şanse să câştige campionatul. 

Poate te întrebi ce o să facă FCSB de acum. Dacă joacă la fel, poţi spune că poate să aibă probleme, dar poate o să vină schimbarea, te gândeşti la asta, poate trece la alt joc. Rapid e pe cai mari, jocul îi dă aripi de dragon şi simte că poate câştiga campionatul. Se joacă totuşi campionatul", a declarat Basarab Panduru. 

Bogdan Cosmescu, despre FCSB: "Punctele lor de anul ăsta ne-au păcălit, că nu joacă nimic"

Comentatorul Orange Sport, Bogdan Cosmescu, a remarcat faptul că FCSB este favorita caselor de pariuri pentru titlul Superligii, însă consideră că realitatea din teren este alta. 

"Eu cred că FCSB nu mai are şanse multe la titlu, dar mă contrazic casele de pariuri, care îi dau cotă 1.40 (n.r. - la câştigarea campionatului). Mi se pare că echipa asta a fost mult prea omologată, mi se pare slabă şi suntem păcăliţi. 

Punctele lor de anul ăsta ne-au păcălit, că nu joacă nimic. Acum, pe ce se întâmplă acum. A plecat Djokovic, Compagno, care rămâne o lovitură imensă şi au luat doi particulari, Phelipe şi Alhassan. N-au echipă, n-au vârf, stau în doi jucători foarte buni, Coman şi Olaru. 

Mi se pare că FCSB e mai slabă decât o consideră mulţi şi aici s-a potrivit Rapidului. Crezi că FCSB poate juca mai bine? Eu nu văd, nu văd. Ăia la mijloc sunt morţi. FCSB nu a jucat 90 de minute nimic cu Rapid. Catastrofă", a spus Bogdan Cosmescu. 

Fostul oficial de la Rapid, Constantin Zotta, a atras atenţia asupra avantajului din clasament pe care FCSB îl are faţă de Rapid. Giuleştenii au beneficiat de rotunjire, iar în caz de egalitate la finalul play-off-ului FCSB este avantajată. 

"În 10 meciuri, Rapid trebuie să câştige cu 5 puncte mai multe decât FCSB şi e foarte mult. Joci cu Craiova, cu CFR", a spus fostul conducător de la Rapid, Constantin Zotta. 

Afla mai multe despre: fcsb rapid titlutitlu superligabogdan cosmescubasarab panduruconstantin zotta 

viewscnt
Articole similare