Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu explică de ce şi-a pierdut Alex Albu postul de titular la Rapid: ”Aşa sunt eu cu jucătorii mei”

Adi Mutu explică de ce şi-a pierdut Alex Albu postul de titular la Rapid: ”Aşa sunt eu cu jucătorii mei”

Rapid

Comentarii

După ce a fost titular icontestabil în ultima stagiune, Alex Albu (29 de ani) şi-a pierdut locul în primul 11 al Rapidului, în urma primei etape a Superligii. Atunci, mijlocaşul central a ratat un penalty decisiv în prelungirile partidei, care i-a costat un punct pe giuleşteni.

Cumpărat definitiv în această vară, după ce petrescuse ultimul sezon în Giuleşti sub formă de împrumut, Alex Albu deja şi-a pierdut locul de titular la Rapid.

Jucătorul cu o apariţie în tricoul echipei naţionale a făcut parte din primul 11 în prima etapă, când a ratat un penalty în prelungirile partidei cu CFR, pierdută cu 0-1.

De atunci, Albu a mai fost utilizat doar de pe bancă şi a recunoscut, într-un interviu cu Orange Sprot, că îşi doreşte să facă pasul în străinătate.

Cât despre situaţia sa de la Rapid, jucătorul de 29 de ani a afirmat că este în relaţii bune cu Mutu, chiar dacă nu a mai prins primul 11 în ultima vreme.

Acelaşi lucru l-a spus şi ”Briliantul”, care a vorbit frumos despre Albu, dar a punctat că mereu trimite în teren echipa care îi dă Rapidului cele mai bune şanse să câştige, semn că şi-a pierdut încrederea în Albu.

Adi Mutu a explicat de ce şi-a pierdut Alex Albu locul la Rapid

"Nu sunt supărat pe Alex. Consider că e un jucător important şi valoros al nostru. Atât eu, cât şi clubul îl respectăm şi ne place ca jucător. De aceea l-am şi cumpărat.

La o echipă de acest nivel, există şi concurenţă. Eu am spus că un antrenor ar fi bine să fie mereu pus în dificultate, să aleagă cu greu primul 11. 

Aşa sunt eu cu jucătorii mei. Eu trebuie să fac nişte alegeri, acum nu ştiu dacă sunt cele mai corecte pentru fiecare jucător în parte.

Eu mă gândesc în primul rând la binele echipei şi vreau să scot maxim din fiecare joc. De fiecare dată, trimit în teren primul 11 care cred că poate aduce victoria.

Asta nu înseamnă că ceilalţi jucători nu vor avea şanse pe viitor. Voi da şanse fiecărui jucător să joace.

Depinde de ei la ce nivel se menţin şi cât de mult îşi doresc să joace”, a declarat Adi Mutu.

Afla mai multe despre: alex albu 

viewscnt
Articole similare