Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali visează cu ochii deschişi după calificarea în Conference League: ”Vă promit că la anul vom fi în grupele Ligii Campionilor”

Gigi Becali visează cu ochii deschişi după calificarea în Conference League: ”Vă promit că la anul vom fi în grupele Ligii Campionilor”

FCSB

Comentarii

Joi seara, FCSB a reuşit să revină împotriva lui Viking şi să îşi asigure calificarea în grupele Conference League. După 1-2 în tur, roş-albaştrii s-au impus cu 3-1 în retur, în Norvegia, Risto Radunovic marcând golul decisiv în prelungirile partidei.

Deşi părea să fie echipa cu cele mai mici şanse dintre reprezentantele României, FCSB a reuşit să o întoarcă pe Viking şi să se califice în grupele Conference League.

După eşecul total din sezonul trecut, când a fost eliminată din al doilea tur preliminar, primul pe care l-a disputat, de Şahtior Karagandy, vicecampioana a reuşit să se ridice la aşteptările fanilor în acest an.

Deşi roş-albaştrii şi-au făcut misiunea mult mai grea decât ar fi trebuit să fie, cu înfrângeri împotriva lui Saburtalo şi Viking, calificarea a fost obţinută într-un final.

Un mare merit trebuie să le revină şi fanilor FCSB-ului, care au umplut Arena Naţională la fiecaren dintre meciurile europene ale echipei, pe cât le-a permis UEFA.

Aceştia sunt aşteptaţi în număr mare şi la meciurile din grupe, iar Gigi Becali este convins că această calificare este doar începutul revenirii fotbalului românesc.

În urma returului cu Viking, Becali a făcut o declaraţie halucinantă: latifundiarul le-a promis fanilor că FCSB se va califica în grupele Champions League sezonul viitor.

Gigi Becali visează cu ochii deschişi după calificarea în Conference League

Ăsta era ultimul tren. Dacă nu ne calificam, pierdeam coeficientul definitiv. La anul, eu vă promit că suntem în grupele Ligii Campionilor!

Eu vă promit că la anul pe timpul ăsta, ţine minte acum. V-am promis şi acum 20 de ani că o să aducem Real Madrid la Bucureşti. 

Dumnezeu m-a auzit, imediat în primul an am adus Real Madrid la Bucureşti. Acum vă spun asta, poate o să spună lumea că sunt nebun.

Cerul să fie deschis, să audă, să-mi împlinească mie dorinţa”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Însă, pentru a ajunge în grupele UCL nu doar că FCSB trebuie să treacă de patru tururi preliminare, ci trebuie şi să cucerească, în primul rând, campionatul, pe care nu l-a mai câştigat din 2015.

Alternativ, dacă va câştiga Conference League, acest trofeu i-ar aduce un loc în Europa League, iar câştigând şi acea competiţie poate ajunge direct în grupele UCL, fără să câştige campionatul, dar atunci nu s-ar ţine de promisiune :)

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare