Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu face tot ce poate pentru a ieşi campion cu CFR Cluj: ”E important să ţinem aproape de Rapid şi FCSB. Alerg după ambele”

Adi Mutu face tot ce poate pentru a ieşi campion cu CFR Cluj: ”E important să ţinem aproape de Rapid şi FCSB. Alerg după ambele”

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Adi Mutu (45 de ani), a vorbit despre lupta la titlu din acest sezon şi a precizat ce are nevoie să facă formaţia sa pentru a mai fi adusă în discuţie privind subiectul în cauză.

CFR Cluj a pierdut teren în lupta la titlu cu FCSB şi Rapid, dar Adi Mutu nu se consideră deja învins.

În prezent, după 26 de etape scurse, CFR este a treia în clasament, cu 45 de puncte, Rapid are 48, iar FCSB - 55.

Ce le cere Mutu jucătorilor săi: ”Eu cred că asta e important”

Antrenorul formaţiei din Gruia a punctat faptul că lupta la campionat se va duce în trei până la capăt, iar play-off va fi extrem de disputat.

”M-am mai liniştit, bineînţeles. Situaţia este la fel ca înainte: bună. Nemulţumirea mea era legată de faptul că am ratat prea multe ocazii sau am dat prea puţine goluri din ocaziile pe care ni le-am creat.

Şi de aceea făceam un apel la băieţi să fie mai concentraţi în faţa porţii pentru că în economia campionatului ne poate costa asta. Eu cred că e bine.

Era bine dacă erau 4 din 4 victorii, dar asta este. Eu cred că important e să ţinem aproape de Rapid şi FCSB pentru că se poate întâmpla orice şi să se relanseze campionatul.

Alerg după ambele echipe care sunt în faţa noastră la câştigarea titlului. Bineînţeles, cu rezultatul FCSB-ului face lupta să fie şi mai aprigă pentru play-off.

Aşa cum ştim, punctele sunt altele după intrarea în play-off şi va fi un play-off pe cinste, foarte puternic şi foarte greu pentru orice echipă”, a declarat Mutu, conform Fanatik.

Până la finalul sezonului regular, CFR Cluj mai are de jucat cu: Dinamo (a), Oţelul (d), Farul (d) şi Hermannstadt (a).

Afla mai multe despre: cfr clujadi mutusuperliga 

viewscnt
Articole similare