Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Popa: ”Dorinţa mea cea mai mare e să fie o singură Steaua”. Declaraţie surprinzătoare după Progesul Spartac - CSA Steaua 0-3 | VIDEO

Adi Popa: ”Dorinţa mea cea mai mare e să fie o singură Steaua”. Declaraţie surprinzătoare după Progesul Spartac - CSA Steaua 0-3 | VIDEO

Steaua

Comentarii

CSA Steaua a câştigat în cea mai recentă etapă din Liga 2, competiţie unde a revenit pe prima poziţie. După meci, Adi Popa a tras concluziile şi a dezvăluit ce dorinţă are în ceea ce priveşte actuala sa echipă şi FCSB, unde a evoluat mai mulţi ani.

CSA Steaua, lider în Liga 2, după victoria cu Progesul Spartac. Adi Popa: ”Dorinţa mea cea mai mare e să fie o singură Steaua” | VIDEO

CSA Steaua a învins luni, în deplasare, echipa Progresul Spartac Bucureşti, scor 3-0, într-un meci al etapei a 10 din Liga 2.

Formaţia condusă de Daniel Opriţa s-a impus prin golurile marcate de Bogdan Chipirliu (minutele 9 şi 90+2) şi Tsvetelin Chunchukov (min. 33).

La finalul meciului, Adi Popa a făcut o afirmaţie ce lasă loc pentru multe interpretări. Fostul jucător de la FCSB vrea o împăcare istorică între CSA Steaua şi clubul deţinut de Gigi Becali.

Acesta este convins că, în condiţiile date, o singură echipă cu numele ”Steaua” ar câştiga campionatul României an de an.

Până atunci însă, cel poreclit ”Motoreta” aşteaptă ca CSA Steaua să primească dreptul de promovare pentru a evolua în Liga 1, întrucât, sportiv, clubul şi-a făcut treaba. 

”Până nu se termină campionatul, noi, jucătorii…trăim cu speranţa. Poate vom beneficia de acest drept… nu ţine de noi… ce ţine de noi am făcut pe teren. Anul acesta vrem să fim pe primele două locuri şi după să lăsăm TAS-ul să decidă.

Abordăm meciurile cu speranţa că se va schimba legea sportului… sau na, nu ştiu ce ar mai trebui să se facă şi ca la final să beneficiem. Mi-am găsit plăcerea de a juca după perioada pandemiei. Consider că în acest start de campionat am făcut-o bine.

Dorinţa mea cea mai mare e să fie o singură Steaua, că oricare ar fi ea, să rămână doar una, pentru că, împreună cu suporterii, ar fi de neoprit. Eu îmi prezint scuzele public de pe acum… dacă TAS-ul va spune că Federaţia a avut dreptate. Dacă nu… asta ar fi o problemă pentru că simţim şi noi anumite chestii.

Ne pare rău că n-am reuşit să trecem în Cupa României, am jucat cu o echipă de Liga 1 care, după meciul cu noi, aţi văzut în ce formă este”, a declarat Adi Popa, după meciul ultima victorie a ”militarilor”, conform as.ro.

CSA Steaua revine pe prima poziţie în clasament, cu 23 de puncte, după zece etape, iar în următoarea etapă o va întâlni pe revelaţia Oţelul Galaţi.

 

Afla mai multe despre: steaualiga 2adi popa 

viewscnt
Articole similare