Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Bumbescu s-a supărat pe Florin Niţă pentru ce i-a făcut! "Un nesimţit. Era un amărât". Gestul pentru care îi bate obrazul

Adrian Bumbescu s-a supărat pe Florin Niţă pentru ce i-a făcut! "Un nesimţit. Era un amărât". Gestul pentru care îi bate obrazul

Steaua

Comentarii

Adrian Bumbescu, actualul consilier pe probleme tehnice la CSA Steaua Bucureşti, i-a bătut obrazul fostului său jucător, Florin Niţă. "Ministrul apărării" susţine că fostul portar nu-i mai răspunde apelurilor şi că a uitat de ajutorul pe care i l-a dat în carieră.

Florin Niţă l-a supărat pe Adrian Bumbescu. Angajatul CSA Steaua nu s-a abţinut: "Un nesimţit"

Fost şef al centrului de copii şi juniori la CSA Steaua şi antrenor la grupele juvenile ale FCSB, Adrian Bumbescu a avut pe mână jucători importanţi, iar pe lista sa se află şi Florin Niţă, care tocmai s-a despărţit de Pardubice, din Cehia. 

Florin Niţă a fost junior al roş-albaştrilor, s-a făcut remarcat la Concordia Chiajna şi a fost adus de Gigi Becali în 2013, la FCSB. Cinci ani mai târziu a fost transferat de Sparta Praga, pentru 1.3 milioane de euro, iar la echipa de tradiţie a Cehiei a primit cel mai mare salariu al carierei. 

El a ajuns portar printr-o conjunctură. Adrian Bumbescu a povestit că la un meci de juniori a fost forţat să-l introducă pe Florin Niţă în poartă, iar imediat i-a remarcat calităţile. 

În ciuda relaţiilor bune dintre ei de-a lungul anilor, se pare că acestea s-au deteriorat. 

Angajatul de la CSA Steaua l-a taxat acum, pentru că Florin Niţă nu i-a mai răspuns la telefon şi l-a acuzat că şi-a uitat antrenorul care i-a marcat cariera. 

"Am avut grupe bune, chiar pe Florin Niţă, portarul echipei naţionale. L-am avut de la 7 ani, era extremă dreaptă până să-l fac portar. Am avut un meci pe la Piteşti, mi s-au accidentat amândoi portarii şi l-am băgat pe el. A apărat foarte bine, era extremă dreaptă... 

Aveam nişte poze cu el, era slab, uscat, aşa, dar avea o viteză ca extremă dreaptă. A apărat bine, după l-am băgat la un turneu final la Timişoara, unde a apărat extraoardinar, am luat trofeul pe ţară şi a rămas portar. 

Păcat că nu mai răspunde la telefon, un nesimţit! Sigur că l-am sunat, i-am şi transmis că e uşor să-ţi uiţi antrenorul care te-a crescut. Îi aduceam mâncare la stadion, era un amărât. Vai de capul lui. În fine, e altă problemă. Sigur, sunt destui care-şi uită antrenorul", a declarat Adrian Bumbescu, pentru Sport Total FM

Afla mai multe despre: adrian bumbescuflorin nitaadrian bumbescu csa steaua bucuresticsa steaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare