adplus-dvertising
You are here:

Adrian Porumboiu, back in business! Investeşte din nou: "Am luat-o de la capăt!". ULTIMA ORĂ

Adrian Porumboiu, back in business! Investeşte din nou: "Am luat-o de la capăt!". ULTIMA ORĂ

Fotbal intern

Comentarii

Adrian Porumboiu (72 de ani) e back in business. Omul de afaceri din Vaslui investeşte din nou în afaceri, aşa cum o făcea şi pe vremea când era patron la FC Vaslui, echipă dispărută între timp de pe harta fotbalului românesc.

Unul dintre cele mai importante nume din fotbalul românesc la începutul anilor 2000, Adrian Porumboiu e "back in business" şi a anunţat că investeşte din nou în afaceri. Fostul patron de la FC Vaslui n-a dezvăluit exact domeniul în care bagă bani.

Adrian Porumboiu, back in business! Investeşte din nou: "Am luat-o de la capăt!". ULTIMA ORĂ

La începutul anilor 2000, la puţin timp după înfiinţarea din 2002, Adrian Porumboiu a preluat FC Vaslui şi, încet şi sigur, a transformat echipa din Moldova într-o formaţie cu pretenţii în fotbalul românesc. În 2014, însă, din cauza problemelor financiare pe care le-a avut Porumboiu, echipa s-a desfiinţat.

La aproape 10 ani de la desfiinţarea FC Vaslui, Adrian Porumboiu a anunţat că e "back in business" în afaceri. Fostul arbitru internaţional a dezvăluit că investeşte din nou, dar nu a vrut să spună cu exactitate în ce domeniu bagă bani fostul patron de la FC Vaslui.

"Cine v-a spus că n-o iau de la capăt sau că n-am făcut-o? Am luat-o de la capăt, dar nu neapărat în agricultură", a declarat Adrian Porumboiu la Realitatea, conform site-ului puterea.ro. Chiar dacă nu a precizat despre ce domeniu este vorba, omul de afaceri susţine că este dispus să facă acest pas şi a lăsat de înţeles că a făcut acest pas, indiferent de riscurile iminente. "În junglă trebuie să fii pregătit, să ai tot ce-ţi trebuie la tine", a mai spus Adrian Porumboiu.

Până în 2015, Adrian Porumboiu a controlat grupul de firme Racova, unul dintre cei mai mari producători agricoli privaţi din România. Exploata nu mai puţin de 50.000 de hectare de pământ, avea peste 6.500 de angajaţi şi deţinea capacităţi de producţie (morărit, panificaţie, silozuri, fabrică lactate, ferme de vaci, fabrică ulei si biodiesel, vinificaţie etc.) care îi permiteau să transforme materia primă în produse finite cu valoare adăugată.

Adrian Porumboiu nu vrea să mai audă de fotbal: "Nu mă mai interesează"

Fostul patron de la FC Vaslui s-a retas din fotbal în 2013 şi nu vrea să mai audă de vreo posibilă investiţie în sportul rege. Afaceristul a precizat că nu mai este deloc interesat să preia acţiuni la nicio echipă de fotbal.

"(Sunteţi prea sărac pentru fotbalul mare?) Nu sunt nici sărac, nici bogat, doar că nu mă mai interesează (n.r. să investească în fotbal). Când nu te interesează nu contează câţi bani ai în buzunar.

A fost o perioadă în care am avut o echipă foarte bună, n-am făcut nimic, am fost tâlhărit (n.r. în fotbal). Păi au fost nişte meciuri şi cu arbitri, şi cu tot, şi cum lua CFR... Păi noi nu avem o echipă cum nu exista la ora aia în România. S-a întâmplat treaba asta... Stop! (n.r. nu va mai investi în fotbal)", a spus Adrian Porumboiu la emisiunea lui Denise Rifai.

viewscnt
Articole similare