Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Ioniţă, pus pe glume după ce a marcat primul gol cu capul din carieră: ”Norocul meu că am frizură nouă şi mi-a alunecat pe chelie” :)

Alex Ioniţă, pus pe glume după ce a marcat primul gol cu capul din carieră: ”Norocul meu că am frizură nouă şi mi-a alunecat pe chelie” :)

Rapid

Comentarii

Rapid a reuşit să o învingă pe UTA în a patra etapă a play-out-ului, scor 2-0.

Adi Mutu şi-a continuat debutul senzaţional pe banca Rapidului, reuşind să obţină victoria împotriva UTA-ei, în a patra etapă a play-out-ului, scor 2-0.

Elevii ”Briliantului” şi-au executat planul de joc la perfecţie şi nu le-au dat rivalilor la primul loc din play-out prea multe şanse.

Alex Ioniţă a deschis scorul în primul minut al reprizei, din centrarea lui Rareş Ilie, cu primul său gol cu capul din carieră.

Jucătorul de 1,73 metri a marcat 36 de goluri până acum în carieră, dar reuşise să puncteze doar cu stângul sau dreptul, nu şi cu capul.

În urma fluierului final, Ioniţă a discutat despre rezultatul reuşit şi a pus golul marcat pe seama lui Rareş Ilie şi noii frizuri. :)

Alex Ioniţă, pus pe glume după ce a marcat primul gol cu capul din carieră

Un meci foarte dificil, cu un adversar bun, a trebuit să suferim pentru cele trei puncte. Au fost mai agresivi ca noi, nu am avut multe ocazii, dar când am avut, am reuşit să marcăm.

A fost meritul lui Rareş că a centrat foarte bine şi norocul meu că am o frizură noua şi mi-a alunecat pe chelie.

În această seară, apărarea a fost impecabilă, noi cu acele două-trei ocazii am reuşit să marcăm şi să luăm cele trei puncte.

Aţi văzut ce joc au făcut Săpunaru, Junior Morais, Dandea, toţi am fost ca o echipă şi am arătat ca o echipă”, a declarat Alex Ioniţă.

După venirea lui Adi Mutu, Rapid a reuşit să câştige toate cele cinci meciuri disputate, dar aceasta nu este singura îmbunătăţire din Giuleşti.

”Briliantul” a reuşit să revitalieze jucători precum Alex Ioniţă, dar şi să aducă alţi fotbalişti la un nou nivel, aşa cum a făcut cu Rareş Ilie.

În urma victoriei cu UTA, Rapid a reuşit să îşi menţină locul în fruntea play-out-ului, dar are un meci în plus jucat faţă de Botoşani, care i-ar putea egala pe giuleşteni la puncte.

Afla mai multe despre: alex ioniţă 

viewscnt
Articole similare