Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am fost aroganţi, iresponsabili şi superficiali”. Adi Mutu, discurs dur pentru elevii săi. ”Săgeţi” pentru Dugandzic: ”Trebuie să-şi pună semne de întrebare”

”Am fost aroganţi, iresponsabili şi superficiali”. Adi Mutu, discurs dur pentru elevii săi. ”Săgeţi” pentru Dugandzic: ”Trebuie să-şi pună semne de întrebare”

Rapid

Comentarii

Adi Mutu (44 de ani) a tras concluziile după eşecul suferit de Rapid în compania celor de la Hermannstadt, în penultima etapă din sezonul regular al Superligii. Giuleşteii au ratat astfel şansa de a urca din nou pe locul 3 în clasament.

Rapid a pierdut, pe teren propriu, în faţa formaţiei FC Hermannstadt, scor 0-1, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii. Formaţia pregătită de Adi Mutu a ratat un penalty în minutul 90+2, prin Dugandzic.

Hermannstadt a marcat în minutul 32, prin Silviu Balaure, care a deviat în poartă o pasă a lui Călin Popescu. 

În minutul 35, arbitrul Viorel Flueran a acordat un penalty pentru sibieni, la un henţ în careu al lui Alexandru Ioniţă II, dar a revenit asupra deciziei după consultarea VAR. 

În minutul 90, arbitrul a acordat încă un penalty, de data aceasta pentru Rapid, după consultarea VAR, dar Letica a respins şutul lui Dugandzic şi Hermannstadt a provocat a nouă surpriză în această etapă, câştigând pe terenul giuleştenilor. 

Este al doilea eşec la rând înregistrast de Rapid în Giuleşti, dar şi prima victorie a lui Hermannstadt în acest an.

La finalul meciului, Adi Mutu s-a arătat supărat pe elevii săi, mai ales pentru prestaţia din prima repriză, dar şi pe Marko Dugandzic, care a ratat un penalty în prelungirile meciului.

”Concluziile sunt simple. În prima repriză am jucat slab, nu am avut ritm, am luat decizii proaste, am fost aroganţi, iresponsabili şi superficiali. Ne-a costat şi nu meritam să câştigăm.

Era normal să schimb alcătuirea primului 11 pentru că veneam după trei meciuri într-o săptămână. Pe lângă Ongenda, care avea nevoie de minute, ceilalţi au rămas datori faţă de mine şi de public.

Aroganţa ne-a costat. Dacă nu alergi şi nu te baţi pentru fiecare minge, fotbalul te răsplăteşte. A fost un duş rece meciul ăsta. Trebuie să învăţăm din acest meci.

(n.r. despre penalty-ul ratat de Dugandzic) Probabil e supărat. Re undeva, eram sigur că o să ratăm, pentru că nu a fost seara noastră şi fotbalul nu îţi dă când nu meriţi.

Ar trebui să schimbe modul în care execută din când în când, pentru că, dacă baţi la fel, eşti previzibil. Nu o să-l scoatem ţap ispăşitor pentru Dugandzic, el a intrat în repriza a doua, dar trebuie să-şi pună semne de întrebare. 

Suntem analizaţi şi noi, cum şi noi analizăm pe ceilalţi. Probabil trebuie să schimbe tehnica, pentru că au început să îl ghicească. 

În repriza a doua, am făcut un meci bun, dar ne-a lipsit golul. Ne-a costat prima repriză. Se pare că nu suntem încă la nivelul la care visăm.

Pentru noi începe play-off-ul pentru că jucăm cu Farul, care este liderul. Trebuie să joci pentru echipă, nu doar din gleznă, că altfel nu se întâmplă nimic”, a declarat Mutu, după meci. 

În clasament, Rapid se află pe locul 4, cu 52 de puncte, iar în ultima etapă din sezonul regular o va întâlni pe Farul.

Afla mai multe despre: rapidmutu 

viewscnt
Articole similare