Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am prieteni şi ştiu că asta se întamplă la Rapid". Cine s-a ocupat de transferurile din această iarnă | EXCLUSIV

"Am prieteni şi ştiu că asta se întamplă la Rapid". Cine s-a ocupat de transferurile din această iarnă | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Florin Lovin a vorbit în studio-ul Orange Sport de campania de transferuri a celor de la Rapid şi despre transferul slovacului Jakub Hromada.

Expertul Orange Sport a vorbit despre omul responsabil de transferurile făcute de Rapid.

"Am prieteni şi ştiu că transferurile le face Bergodi şi aşa a fost mereu la Rapid, cu Mutu, chiar se respectă poziţia antrenorului. Sunt oameni care propun, dar Bergodi le face. Eu zic că da, conducerea are 100% încredere în el. Totuşi, Rapid e într-o poziţie acum în care nu ştiu dacă se aşteptau la startul campionatului. Pe doi nu cred că se aşteptau să fie." a declarat Florin Lovin, pentru Orange Sport.

Cât despre transferul lui Jakub Hromada, Iulian Miu crede că Rapidul şi-a făcut bine temele în ceea ce priveşte transferul internaţionalului slovac.

Iulian Miu: "Cei de la Rapid şi-au făcut bine temele"

"Cred că ei au detalii concrete despre acest jucător. Cred că au nevoie să fie atenţi cu aceste transferuri, pentru că dai nişte bani pe salarii, investeşti nişte bani. Dacă mai dai bani şi pe transfer, înseamnă că cei de la Rapid şi-au făcut bine temele.

Trebuie să ştii cum se adaptează într-o ţară străini, ce familie are. Ai nevoie de detalii concrete atunci când îi aduci. De ce să-l aduci dacă vine rezervă? Normal, îl aduci titular." a spus Miu, pentru Orange Sport.

Jakub Hromada este jucătorul celor de la Slavia Praga, iar cota sa de piaţă este de 1.300.000 de euro, conform transfermarkt.com

Internaţionalul slovac a jucat pentru ţara sa la EURO 2020, împotriva Spaniei, dar şi împotriva Poloniei. În perioada sa petrecută la Slavia Praga, Hromada a cucerit două titluri în Cehia şi trei Cupe.

 

Afla mai multe despre: rapidtransferuricristiano bergodijakub hromadaiulian miu 

viewscnt
Articole similare