Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Curăţenie la Petrolul! Doi jucători, OUT, pe final de perioadă de "mercato"

OFICIAL | Curăţenie la Petrolul! Doi jucători, OUT, pe final de perioadă de "mercato"

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti s-a despărţit de doi jucători, Jefferson Jr. şi Giorgi Abuashvili au părăsit formaţia ploieşteană.

Jefferson şi Giorgi Abuashvili o părăsesc pe Petrolul

Sosit la Petrolul în primăvara anului 2023, mijlocaşul brazilian Jefferson Jr. a disputat 26 de partide în tricoul echipei prahovene, pe parcursul ultimelor două sezoane.

În acest sezon, Jefferson a bifat 17 apariţii în tricoul formaţiei antrenate de Florin Pîrvu şi trei meciuri în Cupa României. Înainte de a semna cu Petrolul, mijlocaşul brazilian în vârstă de 30 de ani a mai jucat la Moreirense, Gaziantep, Figueirense şi Fortaleza.

  • 350.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului brazilian, conform transfermarkt.com

La rândul său, fotbalistul georgian Giorgi Abuashvili a bifat patru apariţii pentru Petrolul în actuala stagiune, trei în campionat şi una în Cupa României, în cea din urmă competiţie a reuşit să înscrie un gol, în partida cu Chindia Târgovişte.

"FC Petrolul Ploieşti şi jucătorii Jefferson Nogueira Junior (30 ani) şi Giorgi Abuashvili (20 ani) au ajuns la un acord privind încetarea relaţiilor contractuale.

Mijlocaşul brazilian făcea parte din lotul echipei noastre din martie 2023, bifând 23 de apariţii în Superligă şi 3 prezenţe în Cupa României.

Mijlocaşul georgian făcea parte din lotul echipei noastre din august 2023 şi a jucat în 3 partide de campionat şi una de Cupa României, marcând un gol. 

Mulţumim şi mult succes în continuare!" au anunţat cei de la Petrolul, pe reţelele de socializare.

Afla mai multe despre: petroluljeffersongiorgi abuashvilisuperliga 

viewscnt
Articole similare