Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Burcă a scăpat porumbelul şi a ieşit din cuvântul lui Dan Petrescu. Ce a spus despre CFR Cluj - Pyunik :)

Andrei Burcă a scăpat porumbelul şi a ieşit din cuvântul lui Dan Petrescu. Ce a spus despre CFR Cluj - Pyunik :)

CFR Cluj

Comentarii

Fundaşul lui CFR Cluj, Andrei Burcă, a prefaţat returul cu Pyunik, din primul tur preliminar Champions League.

Andrei Burcă, înainte de CFR Cluj - Pyunik: "Plecăm cu prima şansă"

În timp ce Dan Petrescu a încercat să le construiască o imagine cât mai bună armenilor la conferinţa de presă şi a oferit o nouă declaraţie în stilul caracteristic, cu Andrei Burcă a recunoscut că CFR Cluj e favorită cu Pyunik, la doar o săptămână după ce antrenorul său tuna. 

"Fotbalul românesc ce a mai oferit în ultimul timp ca să fim noi favoriţi?", susţinea Dan Petrescu. 

"Că este un adversar incomod am simţit pe propria piele. În acelaşi timp, suntem concentraţi şi trebuie să fim mult mai atenţi la ocaziile pe care le avem, că aici s-a făcut diferenţa în tur, când nu am reuşit să marcăm. 

(n.r. - Necalificarea ar fi aşa un dezastru?) Dezastru... Ar fi aşa, supărător. Suntem conştienţi că plecăm cu prima şansă, însă în tur atât ne a lipsit: golul. Consider că am făcut un meci ok, adversarii  nu au ajuns la poartă.

Suntem un pic dezamăgiţi, trişti, pentru că am pierdut un trofeu (n.r. - Suprcupa României), a fost prima înfrângere. În acelaşi timp, îi văd foarte motivaţi pe colegi. Trebuie să ne dea de gândit această înfrângere, nu mai putem să facem paşi greşiţi, fiindcă suntem la campioana României şi aici ptretenţiile sunt foartemari", a declarat Andrei Burcă la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Pyunik. 

Afla mai multe despre: andrei burcădan petrescucfr cluj pyunik 

viewscnt
Articole similare