adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul din Liga 1 care a aflat de la reporteri că a fost dat afară: ”Şi-au dat seama că n-au procedat corect”

Antrenorul din Liga 1 care a aflat de la reporteri că a fost dat afară: ”Şi-au dat seama că n-au procedat corect”

Superliga

Comentarii

Andrei Prepeliţă a povestit cum au decurs discuţiile cu cei de la FC Argeş după ce a aflat de la reporteri că a fost dat afară.

Fostul internaţional român a avut parte de o demitere inediată din funcţia de antrenor la FC Argeş.

Pe 24 octombrie, la câteva minute după eşecul cu 2-0 în faţa Petrolului, pe site-ul oficial al lui FC Argeş a fost postat un comunicat oficial care anunţa că Andrei Prepeliţă a fost demis.

Ce a urmat după ce Andrei Prepeliţă a aflat de la reporteri că a fost demis

La interviurile de după meci, Andrei Prepeliţă a fost surprins de întrebările reporterilor despre demisie.

Şefii clubului au postat comunicatul oficial fără să aibă înainte vreo discuţie cu Andrei Prepeliţă. Fostul mijlocaş a aflat astfel de la reporteri că nu mai este antrenorul lui FC Argeş.

Invitat în platoul Orange Sport, Andrei Prepeliţă a povestit ce s-a întâmplat după acel comunicat.

Fostul mijlocaş spune că a avut o scurtă discuţie cu cei din conducerea clubului şi a acceptat să plece de la FC Argeş, deşi avea clauză dacă rezilierea se făcea unilateral. Clauză la care a renunţat.

”Nu m-am certat cu nimeni. A fost acel comunicat, după meciul cu Petrolul, al Consiliului Director... bine, al Consiliului Director (n.r. referire la faptul că decizia a fost luată, de fapt, de primarul Cristian Gentea), după care am avut o discuţie de 10 minute şi şi-au dat seama că n-au procedat corect, ne-am dat mâna şi asta a fost.

(Dan Udrea: Practic, a fost o reziliere unilaterală din partea clubului, da? De ce ai acceptat-o?) Am acceptat-o pentru că era deja o presiune, tot ce făceam parcă nu era bine”, a povestit Andrei Prepeliţă pentru Orange Sport.

Cum a reacţionat Andrei Prepeliţă după ce a aflat că a fost demis

Pe 24 octombrie 2022, Prepeliţă a venit în faţa reporterilor pentru a explica motivele care au dus la înfrângerea cu Petrolul Ploieşti. Însă dialogul a luat-o în altă direcţie după ce reporterii l-au informat că a fost demis.

”Nu, nu am aflat (n.r. de comunicat). Serios, nu am aflat. (n.r. de mâine se ocupă doar Schumacher de echipă) Nu ştiu, chiar nu ştiu ce să declar la ceea ce îmi spui.

Nu e un şoc, dar cred că ar fi fost corect, cum ar proceda un club profesionist, să îmi comunice personal. Nu mi s-a comunicat nimic.

Nu m-am uitat pe telefon... nu am nimic, doar rapoartele mele. E pe site-ul clubului? (n.r. pe Facebook e) Pe pagina oficială? (n.r. aşa am văzut) Ofiţerul de presă e aici, lângă noi.

Nu ştiu dacă ştie. Ai postat ceva (n.r. spune spre ofiţerul de presă)? Nu. Nu au postat oamenii de la media. Sunt aici, nu a postat niciunul, nu ştiu cine mai are acces la pagina clubului”, a spus Prepeliţă în momentul în care a fost demis.

viewscnt
Articole similare