Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul român, ofertă de la un club din Premier League. Patronul, şocat că a refuzat: "De ce nu mi-ai zis?" | EXCLUSIV

Antrenorul român, ofertă de la un club din Premier League. Patronul, şocat că a refuzat: "De ce nu mi-ai zis?" | EXCLUSIVgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Constantin Gâlcă (50 de ani) a primit o ofertă uluitoare de la un club aflat ce a evoluat în sezonul trecut în Premier League, Watford, şi l-a şocat pe patronul echipei pe care o antrena atunci pentru că nu a acceptat. Watford a promovat, în urmă cu un an, înapoi în Premier League.

Ultimul antrenor cu care FCSB a luat titlul, Constantin Gâlcă, a avut o ofertă de la Watford, un club dintr-un campionat foarte puternic, dar în cele din urmă nu a mai ajuns să antreneze în Anglia.

Antrenorul român, ofertă de la un club din Premier League. Patronul, şocat că a refuzat: "De ce nu mi-ai zis?" | EXCLUSIV

În 2020, Constantin Gâlcă a discutat cu patronul lui Watford, Gino Pozzo, care l-a dorit la echipă pe vremea când echipa engleză era în Championship şi se pregătea să promoveze. Invitat la Orange Sport, Gâlcă a spus că nu a dorit să accepte pentru că Vejle, echipa pe care o antrena atunci, era într-o situaţie dificlă.

Patronul lui Vejle a fost şocat de decizia pe care a luat-o Constantin Gâlcă în momentul când a refuzat: "Am avut şansa să merg în Anglia, când eram la Vejle, dar nu am putut. Eram încă sub contract. La Watford, în liga a doua. Am vorbit de două ori, am mai vorbit cu un an înainte. Am vorbit şi cu patronul de la Vejle, 'de ce nu mi-ai zis?'. Am zis, orice s-ar întâmpla, rămân până la vară", a spus Constantin Gâlcă, la Orange Sport.

Watford a retrogradat, la finalul sezonului trecut de Premier League, înapoi în Championship.

Constantin Gâlcă este ultimul antrenor care a câştigat titlul cu FCSB, în 2015, iar cel mai înalt punct din carieră l-a atins când a fost antrenor la Espanyol, în LaLiga, între 2015 şi 2016.

Afla mai multe despre: constantin galcapremier leagueofertawatford 

viewscnt
Articole similare