Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ direct despre titularul lui Gigi Becali: ”E la ultimele şanse”. Transferul-vedetă la FCSB, gata să clacheze? | EXCLUSIV

Anunţ direct despre titularul lui Gigi Becali: ”E la ultimele şanse”. Transferul-vedetă la FCSB, gata să clacheze? | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Deian Sorescu (25 de ani) a apărut în echipa de start a celor de la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj, iar Marius Mitran şi Basarab Panduru au vorbit despre situaţia internaţionalul român revenit în această iarnă în campionatul din România.

CFR Cluj - FCSB este capul de afiş al rundei cu numărul 24 din Superligă şi poate fi urmărit, în direct, pe Orange Sport 1.

În primul 11 trimis de FCSB se regăseşte şi Deian Sorescu, jucător adus în această iarnă de la polonezii de la Rakow. Va bifa al treilea joc oficial pentru formaţia roş-albastră.

Acesta a fost distribuit în banda dreaptă a apărării FCSB-ului, în condiţiile în care, în etapa trecută, eşecul dramatic cu Farul Constanţa (2-3), a jucat pe poziţia de fundaş stânga şi a fost schimbat la pauză.

Tot 45 de minute a jucat şi la partida de debut, victoria cu Hermannstadt (1-0). Nici atunci nu a prins repriza a doua pe teren.

Anunţ direct despre Deian Sorescu: ”E la ultimele şanse”. Transferul iernii la FCSB, gata să clacheze? | EXCLUSIV

Aflaţi în studioul Orange Sport, jurnalistul Marius Mitran şi fostul internaţional, Basarab Panduru, au analizat situaţia lui Deian Sorescu, despre care au subliniat că se află la ultimele şanse ale sale la FCSB.

”E la ultimele şanse. Eu aşa cred, adică dacă în stânga nu are şanse. Depinde de cine dă verdicte. Părerea mea e că are cel mai greu adversar, pe Krasniqi”, a declarat Mitran, la Orange Sport.

De altfel, Basarab Panduru este de părere că Vali Creţu era o variantă mai bună pentru postul de fundaş dreapta decât Deian Sorescu, deoarece l-ar fi putut ajuta mai mult pe Andrei Cristea, fundaş central revenit în echipă după o lungă perioadă de indisponibilitate.

”Mi s-ar fi părut mai potrivit să joace Creţu, e mai mult fundaş, era mai OK, să-l ajute şi pe Cristea care vine după o perioadă lungă. Dar dacă tu te dai cea mai mare echipă, atunci, da, joci cu el”, a adăugat şi Panduru.

Afla mai multe despre: fcsbdeian sorescu 

viewscnt
Articole similare