You are here:

"Ar fi fost bun pentru Rapid". Fotbalistul care are uşa închisă în Giuleşti cu actuala conducere

"Ar fi fost bun pentru Rapid". Fotbalistul care are uşa închisă în Giuleşti cu actuala conducere

Rapid

Comentarii

Dan Şucu a avut timp să-şi facă în fotbal şi primii adversari. După ce a dat afară mai mulţi oameni-cheie din club, printre care şi Daniel Niculae, finanţatorul a atras furia unui fotbalist din Superliga.

Fotbalistul care nu va călca la Rapid cât timp Dan Şucu va fi acţionar

Imediat după FCSB - U Cluj, scor 1-1, în prima etapă din Superliga, o reacţie neaşteptată a venit din partea unui nume greu. Dan Nistor i-a transmis lui Dan Şucu faptul că nu se pricepe la fotbal, la câteva luni de la o altă declaraţie controversată. 

Dan Şucu punea sub semnul întrebării integritatea lui Dan Nistor, în februarie, după ce mijlocaşul lui U Cluj a ratat un penalty cu FCSB, în sezonul trecut. 

Fostul conducător de la Rapid, Constantin Zotta, consideră că ambele părţi au greşit şi a transmis că Dan Nistor ar fi fost un fotbalist potrivit în Giuleşti. Totuşi, ultima declaraţia a jucătorului i-a închis uşa la echipa bucureşteană.  

"Chiar mă gândeam în timpul meciului (n.r. - FCSB - U Cluj 1-1) că Nistor are o vârstă, dar cred că ar fi fost bun pentru Rapid acolo, la modul cum pasează, că Rapid este deficitară. E clar, după declaraţia asta nu mai poate ajunge la Rapid

Cred că Nistor aştepta prilejul ăsta, s-a văzut că dorea să-i răspundă lui Şucu. Mi se pare mult şi ce a spus Dan Şucu, dar şi mult ce a spus Dan Nistor. Astfel de afirmaţii nu fac bine fotbalului românesc şi nu mi-a plăcut să văd reacţia asta a lui Nistor", a declarat Constantin Zotta, la Prima Sport.  

"Oamenii puternici îşi permit să spună orice despre oricine"

Comentatorul Bogdan Cosmescu a privit din alt unghi disputa dintre Dan Nistor şi Dan Şucu.  

"Situaţia asta nu face decât să reflecte ce se întâmplă în societatea românească, nu doar în fotbal. Oamenii puternici îşi permit să spună orice despre oricine, cazul domnului Şucu. Pe de altă parte nu se respectă ierarhiile în societatea noastră, de aceea Dan Nistor îşi permite să vorbească despre un om mai sus poziţionat decât el

Nu mi se pare normal din ambele părţi, dar asta se întâmplă în toate domeniile sociale. Nu mă refer la fotbal, oamenii cu putere pot vorbi despre orice, nu le pasă că jignesc. Fotbalul nu poate fi decât o oglindă a societăţii", a spus Bogdan Cosmescu. 

Afla mai multe despre: dan nistordan sucuconflict dan sucu dan nistor 

viewscnt
Articole similare