Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ar merita să se despartă Craiova de Markovic pentru un milion de euro?”. Răspunsul dat pe loc de Nicolae Dică | EXCLUSIV

”Ar merita să se despartă Craiova de Markovic pentru un milion de euro?”. Răspunsul dat pe loc de Nicolae Dică | EXCLUSIV
Comentarii

Jovan Markovic (21 de ani) este pe picior de plecare de la Universitatea Craiova, după ce a fost ofertat de echipa din oraşul său natal, Steaua Roşie Belgrad. Invitat în studioul Orange Sport, Nicolae Dică a comentat dacă mutarea merită pentru olteni.

În urma celui mai bun sezon din scurta sa carieră de până acum, Jovan Markovic este aproape de despărţirea de Universitatea Craiova, pentru doar un milion de euro.

Atacantul născut la Belgrad a marcat de 14 ori în ultima stagiune, fiind doar în urma lui Ivan, cu 17, în lista golgheterilor Craiovei.

Totuşi, acesta ar urma să facă pasul la Steaua Roşie Belgrad, iar Universitatea Craiova negociază cu Mioveni pentru a îl aduce pe Bogdan Rusu (32 de ani) în locul său.

Pentru Nicolae Dică, plecarea lui Markovic din Bănie ar fi o mare greşeală, fostul secund de la echipa naţională explicând de ce l-ar păstra pe acesta.

”Ar merita să se despartă Craiova de Markovic pentru un milion de euro?”

”(n.r. ar merita să se despartă de Markovic pentru un milion de euro?) Nu, eu, dacă aş fi la Craiova, nu l-aş vinde pe Markovic pentru un milion de euro acum.

Pentru că, din punctul meu de vedere, la criza de atacanţi pe care o avem noi în acest moment în România, Markovic e un jucător care poate să crească foarte mult.

Dacă va avea ambiţie şi să muncească, să fie profesionist, cu siguranţă va deveni atacantul naţionalei, la ce calităţi are.

El a avut, din ce ştiu, o cădere în momentul în care a fost transferat la Clinceni şi atunci a avut o problemă cu greutatea.

După ce l-au luat de la Clinceni, au reuşit... discuţiile pe care l-au avut cu el, antrenorul pe care i l-au pus la dispoziţie, au reu.şit să îl facă să slăbească.

Probabil şi-a dat şi el seama că trebuie să meargă pe drumul acesta, a ajuns să fie în echipa naţională, a ajuns să fie titular în 70% din meciuri la Craiova, echipă care se luptă la campionat.

Are unele modele, gen Alibec, care a avut calităţi extraordinare, a avut talent şi nu a ajuns unde putea să ajungă. Poate e cineva lângă el şi îl învaţă”, a declarat Nicolae Dică, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: jovan markovic 

viewscnt
Articole similare