Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Are în subconştient ceva ce îl macină”. Florin Lovin crede că a identificat problema lui Adi Mutu la meciurile cu Farul: ”Se vede” | EXCLUSIV

”Are în subconştient ceva ce îl macină”. Florin Lovin crede că a identificat problema lui Adi Mutu la meciurile cu Farul: ”Se vede” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

În a doua etapă a grupelor Cupei României, Farul Constanţa a reuşit să o învingă pe Rapid în Giuleşti, scor 2-0. Pentru Adi Mutu a fost al doilea meci împotriva lui Gică Hagi, iar ”Briliantul” încă nu s-a impus.

La doar câteva săptămâni după ce remizaseră în Liga 1, Farul Constanţa s-au întâlnit din nou, de această dată în a doua etapă a grupelor din Cupa României, dar tot în Giuleşti.

Echipa pregătită de Adi Mutu venea după o mare dezamăgire, înfrângerea din derby-ul cu FCSB, dar nu a reuşit să spele din ruşinea de atunci, fiind învinsă şi de Farul.

Anterior, Rapid pierduse un singur meci pe stadionul nou din Giuleşti, în play-out-ul din stagiunea trecută, împotriva celor de la FC U Craiova.

Aşadar, Farul Constanţa a reuşit să devină doar a doua echipă care îi învinge pe bucureşteni pe propriul teren, iar Adi Mutu a rămas fără victorie împotriva lui Gică Hagi.

În urma primei confruntări dintre cei doi, ”Briliantul” şi ”Regele” au părut să se certe după fluierul final, dar zâmbeau când s-au reîntâlnit de această dată.

”Mutu are în subconştient ceva ce îl macină, se vede”

Totuşi, Florin Lovin este de părere că Adi Mutu are o mare problemă la duelurile cu Farul. Fostul mijlocaş a afirmat că îl vede pe Mutu având un oarecare complex faţă de ”Rege”.

În opinia lui Lovin, ”Briliantul” doreşte din răsputeri să îl învingă pe Hagi, iar, pentru că nu reuşeşte, acest lucru îl macină.

De obicei când joci bine şi pierzi poate să se întoarcă şi ar putea să se întoarcă în play-off pentru Rapid. Eu cred că e şi această ambiţie a lui Mutu de a îl bate pe Hagi, are în subconştient ceva ce îl macină, se vede”, a declarat Florin Lovin, la Orange Sport

În ultima etapă a Ligii 1 înaintea pauzei pentru Campionatul Mondial, Farul va da peste Chindia Târgovişte sâmbătă, de la ora 17:30, în timp ce Rapid va primi vizita Universităţii Craiova, tot sâmbătă, de la ora 20:30.

Ambele partide vor putea fi urmărite în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: mutu 

viewscnt
Articole similare