You are here:

Argentina şi-a aflat adversara din sferturi la Copa America 2024. Cu cine se va duela deţinătoarea trofeului

Argentina şi-a aflat adversara din sferturi la Copa America 2024. Cu cine se va duela deţinătoarea trofeului
Comentarii

Argentina şi-a aflat adversara din sferturile de finală de la Copa America 2024. Campioana Americii de Sud va avea un duel cu o altă naţională cu mulţi jucători la echipe importante din Europa.

Argentina, duel cu Ecuador în sferturile Copa America 2024

Ecuador va întâlni Argentina în sferturile de finală ale Copa America 2024, după ce şi-a asigurat calificarea, duminică, în urma remizei, scor 0-0, în faţa Mexicului, care a fost eliminată, în a treia şi ultima etapă a Grupei B.

La egalitate de puncte, echipa lui Felix Sanchez a ocupat locul al doilea în Grupa B datorită unui golaveraj mai bun.

Ecuador este o naţională care are în componenţă câţiva jucători care joacă la echipe cunoscute din Europa: Moises Caicedo (Chelsea), Hincapie (Bayer Leverkusen), Sarmiento (Brighton) şi Pacho (Eintracht Frankfurt).

În celălalt meci din Grupa B, Venezuela a ajuns la trei victorii din trei în această fază a grupelor, după ce a învins Jamaica cu 3-0.

Atacantul Eduard Bello i-a adus pe sud-americani în avantaj în minutul 49, iar Salomon Rondon a dublat avantajul şapte minute mai târziu. În cele din urmă, Eric Ramirez, intrat în minutul 81, a marcat al treilea gol al meciului (85).

Într-un alt sfert de finală, Venezuela va întâlni Canada.

Afla mai multe despre: copa america 2024ecuadorargentina 

viewscnt
Articole similare