Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Artizanul” din spatele parcursului senzaţional al lui Sepsi în Cupa României: ”E meritul lui”

”Artizanul” din spatele parcursului senzaţional al lui Sepsi în Cupa României: ”E meritul lui”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi a reuşit să o învină pe Universitatea Craiova şi în returul semifinalelor Cupei României, scor 1-0.

La scurt timp după ce a fost scoasă din lupta pentru titlu, Universitatea Craiova şi-a irosit şi şansele de a cuceri Cupa României pentru un al doilea sezon consecutiv.

După ce fuseseră învinşi în prima manşă, la Sfântu Gheorghe, scor 1-2, elevii lui Laurenţiu Reghecampf sperau că pot întoarce scorul, dar nici nu au reuşit să scoată o remiză.

Oltenii au fost înfrânţi cu 0-1 de formaţia covăsneană, care nici nu l-a avut pe Cristiano Bergodi pe bancă, suspendat în urma ultimei etape de campionat.

Robert Ilyes i-a ţinut locul tehnicianului italian şi s-a înclinat în faţa acestuia în urma meciului, spunând că acesta este responsabil pentru calfiicarea în ultimul act al Cupei României.

În plus, fostul ”tricolor” i-a lăudat pe jucători şi a afirmat că speră că Sepsi poate cuceri trofeul pentru fani şi pentru oraş.

În finală, Sepsi va da peste FC Voluntari, formaţie care tocmai a trecut de FC Argeş în semifinale, scor 3-0 la general.

”Artizanul” din spatele parcursului senzaţional al lui Sepsi în Cupa României

Sunt incredibil de fericit pentru băieţi, cum am zis şi înainte de meci, spiritul grupului, echipei, tot ce am făcut anul acesta, e meritul lor. Am jucat cu o echipă care şi-a dat sufletul pe teren, e o victorie meritată.

(n.r. Bergodi nu a fost prezent pe bancă) Nu înseamnă că nu e munca lui, în primul rând e meritul lui, el a făcut primul 11, el antrenează, el a făcut acest grup.

Încă nu pot să ne declar feiricţi, mai avem şi meciul cu (n.r. FC U) Craiova, trebuie să terminăm pe locul opt, apoi putem gândi şi pentru finală, am scos doar echipe de primă ligă, trebuie să câştigăm această cupă.

(n.r. FC Voluntari) E o echipă care a meritat să intre în play-off, au o echipă masivă, au forţă, rămâne un meci deschis.

E o finală pe teren neutru, mă bucur că joc la a doua mea casă. Sper din sufeltul, oraşul acesta merită, vrem să îi facem şi pe fani fericiţi”, a declarat Robert Ilyes.

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare