Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Au arătat foarte rău, de mult nu i-am mai certat aşa”. Dan Petrescu, decepţionat după remiza cu U Cluj: ”Sper să nu mă dezamăgească şi meciul următor”

”Au arătat foarte rău, de mult nu i-am mai certat aşa”. Dan Petrescu, decepţionat după remiza cu U Cluj: ”Sper să nu mă dezamăgească şi meciul următor”

CFR Cluj

Comentarii

În ultima partidă din prima etapă a grupelor din Cupa României, U Cluj şi CFR au remizat, scor 1-1. În urma meciului, Dan Petrescu (54 de ani) a recunoscut că a fost dezamăgit profund de jucătorii trimişi în teren la derby.

CFR Cluj s-a prezentat cu echipa a doua la derby-ul din prima etapă a Cupei României, mulţi dintre care fie nu evoluaseră în acest sezon, fie reveneau după accidentări.

A fost evident că fotbaliştii respectivi nu aveau meciuri în picioare, iar, în final, deşi a condus cu 1-0 din minutul 3, CFR Cluj a rueşit să obţină doar o remiză.

În urma partidei, Dan Petrescu a recunoscut că a fost dezamăgit profund de jucătorii trimişi în teren şi a confirmat că i-a certat rău pe aceştia la pauză.

”Bursucul” a afirmat că ţine cont de faptul că aceştia nu au meciuri în picioare, dar a punctat că speră să nu se mai simtă decepţionat după următorul meci, care va fi tot împotriva lui U Cluj, în campionat.

Dan Petrescu, dezamăgit profund după remiza cu U Cluj

Nu sunt mulţumit de prestaţia jucătorilor, cei care au jucat mai puţin, cred că principalul motiv e că nu au meciuri în picioare şi nu au ritm, pentru că altfel nu îmi dau seama cum unii dintre ei au arătat foarte rău, de fapt majoritatea.

Nu ştiu dacă s-a salvat cineva azi, cum văd eu fotbalul, nici dacă câştigam. Eu sunt corect mereu şi spun adevărul, nu a fost ce trebuie azi echipa. Primele cinci minute au fost bune, restul dezastru.

Prea multe ocazii au avut adversarii, iar noi prea puţine, la pretenţiile noastre. Cei care au jucat mai puţin trebuiau să îmi arate ceva, mi-au arătat mai mult cei de la U Cluj decât ai noştri.

Nu m-a surprins U Cluj, ştiu ce echipă au, ştiu antrenorul foarte bine, pe mine m-au surprins jucătorii mei, jucătorii lor nu m-au surprins, ştiam că o să îşi dea viaţa, s-au autodepăşit şi au jucat foarte bine.

În schimb, ai noştri nu au jucat foarte bine, a fost un meci slab şi rezultatul nu ştiu dacă ne ajută la ceva, pentru că în această competiţie trebuie să câştigi toate meciurile ca să te califici.

Altădată când iau punct sunt mulţumit, dacă e 0-0, dar acum nici cu 0-0 nu eram mulţumit, pentru că a avut prea multe ocazii adversarul. Singura scuză pe care o au e că nu au meciuri în picioare.

Şi atunci, când îi bagi pe toţi împreună, e greu, şi Burcă a venit după accidentare, Bordeianu a venit după accidentare, Mistrati după o boală, Buş nu a jucat de nu ştiu când.

Billong a debutat, Ze Gomes a debutat, e greu să faci o echipă cu jucători care nu joacă. Nu aveau ritm deloc, asta a fost problema. Ei au vrut, dar nu au făcut faţă intensităţii.

De mult nu am mai certat echipa aşa (n.r. ca la pauza meciului), pentru că eram într-un moment bun. Singurul lucru pozitiv e că nu am pierdut. Important e să nu pierzi.

Am vrut să fac şapte schimbări la pauză. Nu, opt am vrut să fac. Dar mă aşteptam la mult mai mult de la jucătorii mei şi sper să nu mă dezamăgească şi meciul următor. Cine va marca primul duminică, va câştiga, cred eu”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare