Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Au fost cele mai grele ore. N-am trecut prin aşa ceva”. Dan Petrescu, despre presiunea de la CFR Cluj: ”Dacă vine Mourinho, la fel va fi”

”Au fost cele mai grele ore. N-am trecut prin aşa ceva”. Dan Petrescu, despre presiunea de la CFR Cluj: ”Dacă vine Mourinho, la fel va fi”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a vorbit despre eliminarea pe care CFR Cluj a suferit-o în preliminariile Champions League, în urma căreia a ”retrogradat” în Conference League, prilej de a face o comparaţie cu unica formaţie ce a câştigat această competiţie, AS Roma, condusă de Jose Mourinho.

CFR Cluj debutează în noul sezon al Superligii în compania celor de la Rapid, în direct la Orange Sport 1.

În conferinţa de presă premergătoare meciului, Dan Petrescu a explicat ce s-a întâmplat în lotul echipei sale după eliminarea din Champions League.

”(n.r. cum au fost cele 30 de ore de după meciul cu Pyunik?) Au fost foarte grele, cred că vă daţi seama, mai ales pentru mine. din păcate, şi pentru patronul echipei. 

Cred că au fost cele mai grele ore de când am fost eu antrenor la CFR, n-am trecut prin aşa ceva. A fost o dezamăgire mult prea mare. Sunt conştient că e un moment foarte greu.  

În acelaşi timp, sunt conştient că toate echipele din lume au momente grele şi au ieşit din aceste momente. La alte echipe, momentul greu e de 5 ani, când nu câştigă nimic. Noi avem doar un moment,

M-am gândit şi că CFR Cluj mi-a dat mie foarte multe ca antrenor, ca om, în ultimii cinci ani cât am stat aici. Cred că şi eu am dat foarte mult acestui club şi de aceea cred în continuare că există soluţii să ieşim din acest derapaj.

Să ieşim mai puternici, să ieşim cu capul sus, să muncim, să facem ce am făcut până acum şi să aducem rezultatele care să aducă mulţumire fanilor şi clubului”, a declarat Dan Petrescu.

Întrebat dacă a fost vreun moment în care s-a gândit să renunţe, Dan Petrescu a răspuns categoric: ”Nu, nu, în niciun caz”.

Dan Petrescu, despre presiunea de la CFR Cluj: ”Dacă vine Mourinho, la fel va fi”

De asemenea, antrenorul campioanei a făcut o comparaţie şi cu AS Roma, din moment ce CFR Cluj va încerca să ajungă în grupele Conference League, iar formaţia italiană, sub comanda lui Jose Mourinho, a triumfat în unica ediţie de până acum a acestei competiţii.

”E clar că în acest sezon obiectivul numărul 1 a fost să ajung în grupele europene. Eu nu mi-am propus grupa, am zis că e important, pentru că îmi aduc aminte la Roma, când s-au calificat în grupele Conference League, toţi jurnaliştii, fanii, ce grupă e asta, ce competiţie...

După aia, după ce au câştigat competiţia, a fost o petrecere de vreo trei zile, şi ei în continuare sunt fericiţi că au câştigat această competiţie. 

Până la urmă, şi Conference League e o competiţie europeană. Acum, clar, obiectivul e să ajungem în grupe, pentru că mai sunt şase meciuri să ajungem acolo, iar eu cred că putem s-o facem. Dacă ajungem în grupele Conferece League şi avem un parcurs bun în campionat, ne putem reveni.

Acesta e obiectivul, să câştigăm campionatul şi să ajungem în grupele Conference. Era mai uşor pe ruta cealaltă dacă am fi câştigat.

CFR e un club foarte important. Oricine e antrenor aici e mereu sub presiune, inclusiv Dan Petrescu, inclusiv dacă vine Mourinho, la fel va fi”, a adăugat tehnicianul clujenilor.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare