Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Avem de luat o revanşă”. Farul - FCSB a început. Atitudinea unui fotbalist de la campioana României, impresionantă: ”Îmi place foarte mult” | EXCLUSIV

”Avem de luat o revanşă”. Farul - FCSB a început. Atitudinea unui fotbalist de la campioana României, impresionantă: ”Îmi place foarte mult” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Duelul dintre Farul Constanţa şi FCSB ţine capul de afiş în etapa a noua a Superligii României. Primele două clasate de la finalul stagiunii precedente îşi vor măsura din nou forţele, de această dată după pauza destinată meciurilor echipei naţionale.

Farul Constanţa şi FCSB se vor duela în cadrul etapei a noua din Superliga României, duminică, 17 septembrie, de la ora 21:45.

Acesta va fi primul meci dintre cele două echipe după duelul din finalul sezonului precedent în urma căruia Farul a devenit campioană, iar FCSB a încheiat campionatul doar pe locul 2.

În respectiva partidă, bucureştenii au condus cu 2-0, prin golurile lui Şut şi Compagno, dar au fost întorşi până la final de reuşitele semnate de Mateus Criciuma, Tudor Băluţă şi Louis Munteanu.

Mihai Stoica încă nu a trecut peste momentul în care FCSB a pierdut titlul în sezonul trecut, în duelul cu Farul

Mihai Stoica nici până în momentul de faţă nu a putut trece peste şocul trăit la meciul ce a avut loc la data de 21 mai şi a subliniat nu îi poate găsi scuze FCSB-ului pentru ce s-a întâmplat atunci.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a prefaţat duelul din noul sezon şi speră să vadă o cu totul altă desfăşurare a meciului, dar de această dată în favoarea roş-albaştrilor.

De asemenea, oficialul FCSB-ului a avut cuvinte de laudă la adresa lui Adrian Mazilu pentru atitudinea profesionistă pe care acesta o arată în continuare la Farul, în ciuda faptului că în ianuarie va pleca la Brighton.

”E un meci în care avem de luat o revanşă. Încă nu s-a închis rana. Eu efectiv nu ţin minte faza (n.r. golului de 3-2, marcat de Louis Munteanu). Nu am văzut, nu mă uit. Pentru ce să-mi fac sânge rău? Am avut 2-0. Nu avem nicio scuză pentru ce s-a întâmplat.

A fost o situaţie în premieră pentru Farul (n.r. participarea în cupele europene). A jucat cu opt meciuri în plus faţă de unele competitoare, cele care nu au fost în Europa. Culmea e că din opt meciuri au caştigat şase şi tot nu au ajuns în grupe. Rar vezi aşa ceva. 

A plecat Alibec. E o pierdere mare. Poziţia lui va fi preluată poate de Budescu. Nu mai e Borza, în rest e aceeaşi echipă. Revenirea lui Munteanu e foarte bună. 

Mazilu îi ajută. Mie îmi place foarte mult atitudinea pe care o afişează de când a semnat cu Brighton”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

În acest sezon, FCSB este lider, cu 18 puncte, în timp ce Farul ocupă locul 10, cu nouă puncte.

Afla mai multe despre: farul fcsbfcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare