You are here:

Becali a acceptat ieri oferta de 5,6 milioane de euro. O nouă super lovitură dată de patronul FCSB-ului

Becali a acceptat ieri oferta de 5,6 milioane de euro. O nouă super lovitură dată de patronul FCSB-ului

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a fost aproape de o lovitură colosală pe piaţa imobiliară, când a bătut palma cu unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori din România. Deşi tranzacţia de 1 miliard de euro nu a mai ajuns la final, Dumitru Dragomir a dezvăluit că patronul FCSB-ului are oricum încasări impresionante în urma vânzărilor de terenuri.

One United Properties, cea mai mare companie românească de pe piaţa imobiliară, a făcut o ofertă colosală pentru Gigi Becali.

Dezvoltatorul pregătise suma de 1 miliard de euro pentru patronul FCSB-ului, care acceptase propunerea, însă, în cele din urmă, afacerea a picat din cauza condiţiilor impuse de reprezentanţii celor de la One.

Compania dorea mai multe terenuri aflate în proprietatea lui Gigi Becali şi a pregătit suma de 1 miliard de euro. Iniţial, latifundiarul din Pipera a accepta oferta, însă afacerea s-a blocat la modalitatea de plată.

Becali a acceptat ieri oferta de 5,6 milioane de euro. O nouă super lovitură dată de patronul FCSB-ului

Dezvoltatorul imobiliar dorea să achite toată suma pe o perioadă de zece ani, în timp ce patronul FCSB-ului avea pretenţia să primească banii în cel mult şase ani.

Astfel, în urma pretenţiilor lui Gigi Becali, reprezentanţii celor de la One au decis să se retragă, iar, în cele din urmă, afacerea nu s-a mai realizat.

Însă, dincolo de afacerea de 1 miliard de euro, Gigi Becali poartă nenumărate discuţii cu alţi dezvoltatori imobiliari.

Spre exemplu, chiar în această săptămână, patronul FCSB-ului a dat o lovitură şi a vândut un teren de 16 mii de metri pătraţi cu 5,6 milioane de euro.

"Gigi Becali e un om teribil de deştept, ştie să facă bani, ştie în ce să investească. Chiar în această săptămână a vândut 16 mii de metri pătraţi, cu 350 de euro/metru pătrat.

Un alt cumpărător este chiar Florin Tănase, care a luat, în trecut, 16 mii de metri pătraţi de la Gigi Becali. Fostul jucător de la FCSB şi-a cumpărat un teren pe malul lacului şi a plătit 300 de euro pentru metrul pătrat.

Tănase e un băiat foarte deştept, a făcut bani din fotbal şi a ştiut foarte bine în ce să investească" , a declarat Dumitru Dragomir pentru Orange Sport.

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare