Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali şi-a ieşit din minţi şi a dărâmat gardul unei mănăstiri: "Marele creştin demolează pentru a le lua terenul bisericilor"

Becali şi-a ieşit din minţi şi a dărâmat gardul unei mănăstiri: "Marele creştin demolează pentru a le lua terenul bisericilor"

FCSB

Comentarii

Invitat la un nou episod din "SportCast cu Sile", jurnalistul Costin Ştucan şi-a amintit de o poveste cu adevărat surprinzătoare din trecutul lui Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera se afişează constant cu hainele speciale pe care se regăsesc simboluri sfinte, iar în fiecare discurs menţionează şi Divinitatea. În ciuda acestor detalii, Costin Ştucan a povestit un episod surprinzător din trecutul lui Gigi Becali, în care patronul FCSB-ului a demolat gardul unui mănăstiri pentru propriile interese.

Este vorba despre Mănăstirea Christiana, care are o suprafaţă de 15.000 de mp, iar terenul pe care îl dorea latifundiarul valora 30 de milioane de euro.

"Domnul de la palat văd că are probleme cu toată lumea, dar nu se uită deloc la el în curte. Este marele creştin care şi-a embosat cruci pe toate hainele şi care trimitea buldozerul să dărâme gardul unei mănăstiri. Acest domn, pentru terenul de sub o mănăstire, a trimis buldozerul să dărâme gardul.

Era o mănăstire de maici. Deci marele credincios Gigi Becali dărâmă gardurile bisericilor pentru a le lua terenul! Acesta e credinciosul Gigi Becali, pentru cei care nu ştiu. Iar acest credincios are mari probleme dacă cineva îl critică. E un mare rău pentru fotbalul românesc, deşi aud că mulţi spun că el a ţinut Steaua în viaţă. E un mare rău, mare de tot" , a spus jurnalistul Costin Ştucan în cadrul unui nou episod din SportCast cu Sile.

Desăre această poveste, evz.ro relata, în urmă cu şase ani, că Gigi Becali invoca o hârtie din 1999 prin care era, potrivit spuselor sale, proprietarul de drept al terenului, deşi Guvernul îl atribuise Mănăstirii Christiana încă din 1997.

După ce a dat în judecată Patriarhia Bisericii Ortodoxe Române, Gigi Becali a renunţat la proces, după doar un an, în 2018.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare