Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bergodi a explicat cum a fost dat afară de Gigi Becali! Italianul a făcut ”scut” pentru doi jucători, iar patronul a răbufnit. ”M-am ridicat când am văzut că are un ton agresiv”

Bergodi a explicat cum a fost dat afară de Gigi Becali! Italianul a făcut ”scut” pentru doi jucători, iar patronul a răbufnit. ”M-am ridicat când am văzut că are un ton agresiv”

Superliga

Comentarii

Cristiano Bergodi a povestit culisele plecării sale de la FCSB. În 2009, Cristiano Bergodi a fost demis de Gigi Becali, după o remiză cu Sheriff Tiraspol, scor 0-0, în grupele Europa League.

Antrenorul italian a Rapidului a dezvăluit că, la pauza meciului cu campioana Moldovei, Gigi Becali a coborât în vestiarul roş-albaştrilor şi a ridicat tonul la Mihai Onicaş şi Andrei Ionescu, doi jucători care erau văzuţi drept mari speranţe ale fotbalului românesc la acea vreme.

În acel moment, Cristiano Bergodi le-a luat apărarea celor doi şi a insitat ca Gigi Becali să părăsească vestiarul, lucru care l-a scos din sărite pe patronul FCSB-ului. În următoarea dimineaţă, Becali l-a dat afară pe Bergodi de la FCSB şi l-a numit pe Mihai Stoichiţă în locul său.

Cristiano Bergodi a dezvăluit cum a fost dat afară de Gigi Becali de la FCSB

”Era primul meci din Europa Leauge, cu Sheriff Tiraspol. Câştigasem toate cele şase meciuri din tururile preliminare. Domnul Becali a intrat în vestiar la pauză, era 0-0. Nu era un meci extraordinar, să fiu sincer, dar era primul meci din grupă. 

A vorbit pe un ton puţin cam dur cu Andrei Ionescu şi Mihai Onicaş. Probabil a vrut să-i trezească, dar a fost dur. M-am ridicat de pe bancă atunci când am văzut că are un ton agresi, i-am pus mâna pe umăr şi i-am spus: ”Ieşiţi afară, domnul Becali!, dar cu amabilitate. Nu mi se mai întâmplase asta niciodată (n.r. un patron să vină în vestiar la pauză)”, a spus Cristiano Bergodi, pentru GSP.

Cristiano Bergodi a rezistat doar trei luni pe banca FCSB-ului, din iulie până în septembrie 2009. În total a adunat 13 meciuri, în care a bifat 9 victorii, 2 egaluri şi 2 înfrângeri, una dintre ele contra lui Dinamo.

 

 

Afla mai multe despre: fcsbsuperligăgigi becali 

viewscnt
Articole similare