Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bergodi, discurs pozitiv după 5 din 5 în 2024 cu Rapid: ”Atacul e pentru suporteri, dar cu apărarea câştigi campionatul”

Bergodi, discurs pozitiv după 5 din 5 în 2024 cu Rapid: ”Atacul e pentru suporteri, dar cu apărarea câştigi campionatul”

Rapid

Comentarii

Antrenorul celor de la Rapid Bucureşti, Cristiano Bergodi (59 de ani), a tras concluziile după victoria reuşită contra celor de la FC Hermannstadt.

Rapid Bucureşti a învins-o, pe teren propriu, pe FC Hermannstadt, scor 2-0, într-un meci din etapa a 26-a a Superligii.

Golurile au fost marcate de Ermal Krasniqi (54) şi Albion Rrahmani (66), din pasa decisivă a jucătorului care a deschis scorul.

Semne bune pentru Rapid anul are. Bergodi: ”Echipa creşte de la meci la meci”

La finalul meciului, Cristiano Bergodi s-a arătat bucuros pentru o nouă victorie reuşită de echipa sa, una în care atacanţii pe care îi are şi-au făcut treaba.

De asemenea, Bergodi a subliniat şi faptul că apărarea a funcţionat foarte bine, ceea ce ar putea fi o armă importantă în restul sezonului actual.

”Concluziile sunt numai pozitive. Suntem bucuroşi că am câştigat şi acest meci. A fost greu contra lui Hermannnstadt. Au jucat cu un fundaş în plus în prima repriză şi ne-a fost greu să îi desfacem, dar echipa s-a descurcat excelent tactic.

Le-am zis la pauză să aibă încredere şi să joace pentru echipă, nu individual. În a doua repriză, băieţii au intrat bine şi am reuşit să îi desfacem.

Contează mult că nu am primit gol în ultimele două meciuri. Atacul e pentru suporteri, dar cu apărarea câştigi campionatul. Fiecare meci pe care îl câştigi pune presiune pe celelalte echipe. Acum avem un meci foarte greu la Iaşi, dar suntem pe un drum bun.

Echipa creşte de la meci la meci. Am lucrat şi la nivel tactic. Putem să jucăm şi cu două vârfuri. Acum e parfum, e spectacol pe banca de rezerve.

Am stat două luni, noiembrie şi decembrie, fără atacant şi nu am primit credit că am ramas acolo, sus în clasament. Scoateţi doi jucători de la celelalte echipe şi să vedem dacă mai pot să bată”, a declarat Bergodi, după meci.

În urma acestui rezultat, Rapid ajunge la 48 de puncte şi este pe locul secund în campionat, în timp ce Hermannstadt este pe 7, cu 34 de puncte.

Afla mai multe despre: rapidcristiano bergodisuperliga 

viewscnt
Articole similare