Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Pârvu, fericit după victoria din prelungiri cu Poli Iaşi: ”Îmi felicit jucătorii pentru că au crezut până în ultimul minut”

Florin Pârvu, fericit după victoria din prelungiri cu Poli Iaşi: ”Îmi felicit jucătorii pentru că au crezut până în ultimul minut”

Petrolul

Comentarii

Antrenorul celor de Petrolul Ploieşti, Florin Pârvu (48 de ani), a tras concluziile după victoria reuşită în prelungirile meciului cu Poli Iaşi.

Petrolul Ploieşti a câştigat partida cu Poli Iaşi, scor 2-1, în etapa a 26-a din Superliga României. Oaspeţii au condus cu 1-0, dar golul victoriei gazdelor a venit în prelungirile meciului.

Golul celor de la Poli Iaşi a fost marcat de Ispas (30), în timp ce pentru formaţia prahoveană au punctat Musi (60) şi Albin Berisha (90+4).

Reacţia antrenorului de la Petrolul Ploieşti: ”Eu spun că e o victorie meritată”

La finalul meciului, Florin Pârvu s-a arătat extrem de fericit după victoria reuşită în prelungirile partidei şi şi-a felicitat jucătorii pentru acest lucru.

De asemenea, antrenorul Petrolului a subliniat că rezultat este unul meritat şi a punctat că în zilele următoare va analiza şi ceea ce nu i-a plăcut la echipa sa în partida cu Poli Iaşi.

”Am fost puţin inconstanţi în prima repriză, dar vreau să-mi felicit jucătorii pentru că au crezut până în ultimul minut. Am pregătit jocul clar de a intra din primul minut la fel cum am intrat în repriza a doua.

Se pare că ne-au surprins puţin, dar nu caut o scuză. Una peste alta, eu spun că e o victorie meritată. Vreau să avem încredere pentru meciurile ce urmează. 

Vom analiza ce am făcut la acest joc, lucrurile buni, dar şi cele mai puţin bune. Mâine vom face analiza, dar şi recuperarea. Lucrăm, nu avem pauză”, a declarat Pârvu, după meci.

În urma acestui rezultat, Petrolul are 35 de puncte, ocupând locul 6 în clasament, în timp ce Poli Iaşi este pe locul 14, cu 27 de puncte.

Afla mai multe despre: petrolulflorin parvusuperliga 

viewscnt
Articole similare