You are here:

Bernd Storck simte presiunea după a treia înfrângere consecutivă pentru Sepsi: "Aş vrea să-mi cer iertare în faţa fanilor"

Bernd Storck simte presiunea după a treia înfrângere consecutivă pentru Sepsi: "Aş vrea să-mi cer iertare în faţa fanilor"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Unirea Slobozia s-a impus cu scorul de 1-0 în faţa celor de la Sepsi, într-un meci al etapei a 7-a din Superliga.

Bernd Storck, antrenorul german al celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, a vorbit despre înfrângere echipei sale de pe teren propriu, în faţa nou promovatei Unirea Slobozia, echipă care şi-a creat o reputaţie în ceea ce priveşte rezultatele pozitive în faţa echipelor din play-off-ul sezonului precedent.

Storck şi-a cerut scuze în faţa suporterilor covăsneni şi îşi asumă vina pentru înfrângerea suferită de echipă, în ciuda statisticilor favorabile pentru gazde.

"În primul rând aş vrea să spun că suntem foarte dezamăgiţi de meciul de astăzi, aş vrea să-mi cer iertare în faţa fanilor, îmi asum ceea ce s-a întâmplat astăzi.

Am încercat din primele minute să ne creăm şanse dar n-am avut o geometrie a paselor care să ne permită acest lucru, e păcat de ceea ce s-a întâmplat astăzi şi de aceea vreau să-mi cer scuze în faţa fanilor.

Au fost şi fani care au plecat în timpul meciului, vin doar cu scuze acum pentru că până la urma despre asta este vorba, am avut şapte puncte în primele trei meciuri, am pierdut nişte jucători, dar acum nu am apărat nimic deşi săptămâna părea că este bună, la antrenamente.

Am fost blocaţi, echipa a fost blocată, n-am reuşit să jucăm ceea ce ne dorim, ştiu ce vreţi să mă întrebaţi dar nu îmi este teamă de ceea ce urmează, trebuie să găsim schimbările necesare pentru a putea face această echipă să joace din nou fotbal, avem următorul meci vineri, trebuie să trăiesc însă cu meciul de astăzi.", a declarat Storck, la flash interviu.

Storck a vorbit şi despre cartonaşul roşu văzut de Branislav Ninaj, unul dintre oamenii de bază ai echipei, implicat într-un scandal, motiv pentru care a absentat la meciul din ultima etapă.

"Se întâmplă, în prima repriză a jucat bine, a avut dueluri foarte bune, dar nu mă gândesc la altceva, a fost de cartonaş roşu acolo.", a continuat Storck.

Întrebat despre relaţia sa cu patronul echipei, Laszlo Dioszegi, Storck a recunoscut că între cei doi există în continuare o relaţie pozitivă, în ciuda rezultatelor înregistrate în ultimul timp de echipă.

"Despre meciul ăsta ce poţi să spui? au dreptate, am încercat să schimbăm ritmul cu jucătorii de pe bancă, am jucat la fel, trebuie să trăim cu o astfel de evoluţie, ne gândim la meciul de vineri. Ăsta este fotbalul, trebuie să ne gândim la meciul următor şi să încercăm să jucăm un fotbal mai bun.

Avem o relaţie bună, am o relaţie bună în general cu echipa, trebuie să continuăm în felul acesta, trebuie să aducem jucătorii într-o formă mult mai bună.", a încheiat Bernd Storck.

Afla mai multe despre: sepsibernd storcksuperligaunirea slobozia 

viewscnt
Articole similare