You are here:

"Cea mai grea situaţie de când sunt la CFR". Dan Petrescu, îngrijorat înaintea duelului cu FC Botoşani din Superliga

"Cea mai grea situaţie de când sunt la CFR". Dan Petrescu, îngrijorat înaintea duelului cu FC Botoşani din Superliga

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a prefaţat meciul echipei sale de pe teren propriu împotriva celor de la FC Botoşani, meci al etapei a 7-a din Superliga.

Antrenorul celor de la CFR Cluj, echipă aflată la un pas de calificarea în fazele principale ale UEFA Conference League, a vorbit despre următoarea partidă a "feroviarilor" din Superliga. CFR Cluj primeşte vizita celor de la FC Botoşani, echipă care a trăit periculos în finalul sezonului trecut.

Petrescu a vorbit despre situaţia dificilă în care se află echipa sa, în contextul în care Răzvan Sava, portarul titular al ardelenilor, a fost cedat la Udinese, alături de mijlocaşul croat Karlo Muhar, plecat în Arabia Saudită.

Pe plan european, CFR Cluj a obţinut un succes la limită împotriva celor de la Pafos, în turul din play-off-ul UEFA Conference League.

Dan Petrescu: "Avem ceva probleme de lot, sunt puţin îngrijorat"

"E clar că venirea lui Ciobi (n.r. Liviu Ciobotariu) la echipă a adus un plus. Joacă 5-4-1. Sunt foarte buni pe contraatac şi faze fixe. Sunt fresh. În echipa noastră sunt jucători care au ajuns la o anumită vârstă. Se va juca pe căldură. E greu. Va fi greu să fac primul 11. Avem ceva probleme de lot. Sunt puţin îngrijorat. Sunt convins că următoarele trei meciuri sunt vitale pentru parcursul nostru.

Nu ştiu dacă jucătorii înţeleg cât de important este acest meci. Sper să înţeleagă şi să aibă valoarea necesară pentru a câştiga acest meci. Dacă vrem să fim între primele echipe la finalul sezonului, trebuie să câştigăm acest meci. Va fi un meci aprig. Va fi război.

Sperăm la o calificare în grupe. Pe mine mă preocupă foarte mult situaţia din clasament. În momentul de faţă nu suntem bine. Sunt foarte mulţi jucători noi. E posibil ca unii dintre ei să debuteze fără să fi făcut vreun antrenament cu noi. E cea mai grea situaţie cu care mă întâlnesc de când sunt la CFR.

E primul an de când sunt la CFR în care pleacă atât de mulţi jucători importanţi. Trebuie să mă adaptez. Ţin foarte mult la acest club şi sper să avem rezultate. Treaba mea e să antrenez. Nu am altă funcţie la echipă decât să antrenez.", a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu FC Botoşani.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescufc botosanisuperliga 

viewscnt
Articole similare