Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilaşco a spus numele antrenorului ofertat de CFR Cluj în momentul delicat: "Contract un an + un an" | EXCLUSIV

Bilaşco a spus numele antrenorului ofertat de CFR Cluj în momentul delicat: "Contract un an + un an" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

În vară, CFR Cluj a trecut printr-un moment delicat, după plecarea lui Dan Petrescu şi vânzarea mai multor fotbalişti importanţi din echipă, însă a reuşit să se redreseze din mers după ce a ofertat antrenorul potrivit pentru misiunea pe care o avea clubul in Gruia.

Andrea Mandorlini, italianul care a reuşit eventul cu CFR Cluj în trecut, a fost ales de Nelu Varga pentru a-l înlocui pe "Bursucul" Petrescu, plecat în Coreea de Sud, la Jeonbuk Hyundai. Contractul oferit de CFR lui Mandorlini a fost dezvăluit, în direct la Orange Sport.

Contractul pe care Andrea Mandorlini l-a semnat în vară, cu CFR Cluj

Marius Bilaşco, oficial la CFR Cluj, a dezvăluit contractul pe care şi-a pus semnătura Andrea Mandorlini în vară, când a fost ofertat pentru a construi o nouă echipă după plecarea lui Dan Petrescu. "Bilă" a spus perioada pe care se întinde înţelegerea dintre CFR Cluj şi Andrea Mandorlini.

Mandorlini a acceptat contractul propus de CFR Cluj şi s-a înhămat la misiunea de a crea o nouă echipă în Gruia, după valul de plecări şi sosiri din vară. De asemenea, Marius Bilaşco a spus că aşteptările în privinţa obiectivului au fost mai mici la început, însă după modul în care a arătat echipa şi rezultatele obţinute până acum câştigarea titlului e din nou ţinta principală.

"Mandorlini, un an cu opţiune de prelungire. La momentul când Dan Petrescu a plecat, am vândut foarte mulţi jucători, am creat o echipă nouă. în momentul când s-a format această, trebuia să fim şi realişti. N-am renunţat la lupta pentru primul loc, aveam rezerve pentru că majoritatea jucătorilor erau noi.

Suntem acolo (n.r. - la titlu). Noi ne dorim titlul, dar trebuie să fim şi realişti. Când am discuat, am vorbit despre crearea unei echipe cu care să ne batem la primele locuri. CFR Cluj an de an s-a bătut la campionat. Suntem în situaţia în care ne dorim să luăm campionatul, aş fi absurd să zic că nu. Şi el îşi doreşte să ia campionatul", a spus Marius Bilaşco, la Orange Sport.

Andrea Mandorlini a adus titlul şi Cupa României pentru CFR Cluj în 2010.

Afla mai multe despre: cfr clujandrea mandorlinicontractmarius bilascosuperliga 

viewscnt
Articole similare