Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste proastă pentru FCSB! Fotbalistul de naţională al CFR-ului ar putea juca în derby. ”Nu îl mai doare nimic” | EXCLUSIV

Veste proastă pentru FCSB! Fotbalistul de naţională al CFR-ului ar putea juca în derby. ”Nu îl mai doare nimic” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Cristi Manea ar putea fi în lotul CFR-ului pentru meciul cu FCSB din etapa următoare a Superligii. Dezvăluirea a fost făcută de Marius Bilaşco, directorul sportiv al ”feroviarilor”.

Anunţul care îi va face fericiţi pe fanii CFR-ului: Manea şi-a revenit!

În urmă cu două luni, Cristian Manea a suferit o accidentare la genunchiul drept în timpul meciului dintre România şi Israel, iar de atunci nu a mai prins niciun minut pe teren. Între timp, prestaţiile lui Andrei Raţiu l-au transformat într-un jucător indispensabil pentru defensiva tricoloră, iar şansele lui Manea de a fi prima opţiune pentru postul de fundaş dreapta la EURO 2024 sunt minime.

Marius Bilaşco a spus că cvintuplul campion al României cu CFR Cluj şi-a revenit şi ar putea fi în lot în meciul cu FCSB de duminică.

”Manea a avut o afecţiune a la ligamentul colateral al genunchiului drept şi a nu a putut să treacă peste ea. O să intre în circuitul echipei fără dureri. Am aşteptat să treacă durerea, să nu mai simtă nimic, să intre normal, pentru că avea o reţinere. Nu a fost vorba despre operaţie”, a spus Marius Bilaşco, la Orange Sport.

În acest sezon, Manea a bifat opt meciuri în toate competiţiile şi a marcat un gol. Este cotat de Transfermarkt la 3.500.000 de euro.

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujcristi manea 

viewscnt
Articole similare