Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine este marea favorită la titlu în România: ”Şi ceilalţi se pare că vor să o ajute să iasă campioană”

Cine este marea favorită la titlu în România: ”Şi ceilalţi se pare că vor să o ajute să iasă campioană”

Superliga

Comentarii

Fostul mare selecţioner al naţionalei României, Anghel Iordănescu (73 de ani), a explicat ce echipă este, din punctul său de vedere, favorită la titlu în acest sezon.

Anghel Iordănescu şi-a exprimat punctul de vedere cu privire la lupta la titlu din Superliga României şi susţine că FCSB are prima şansă.

Fostul mare selecţioner al României este de părere că formaţia bucureşteană va câştiga campionatul deoarece este ajutată şi de paşii greşiţi făcuţi de adversari.

Cum se va decide titlul în Superligă în acest sezon

În momentul de faţă, după 18 etape, FCSB este lider, cu 37 de puncte, urmată de un grup de trei echipe, CFR Cluj, Universitatea Craiova şi Rapid, cu 32, 32, respectiv 31 de puncte.

”Sincer, din punctul meu de vedere, FCSB în momentul de faţă are cel mai bun lot. Un lot competitiv, lot cu jucători de valoare, un lot cu jucători la echipa naţională, în vizorul echipei naţionale.

Din păcate, jocul nu demonstrează sau nu ne arată exact că ar putea să câştige campionatul. Din fericire pentru cei de la FCSB, se pare că şi CFR şi Rapid şi Craiova vor să o ajute să iasă campioană.

După joc, nu prea (n.r. vor să iasă campioni cei de la Rapid, CFR Cluj sau Universitatea Craiova). După declaraţii, sunt deja campioni şi joacă deja în cupele europene”, a declarat Anghel Iordănescu, conform Fanatik.

Ultima oară când FCSB câştiga titlul României se întâmpla în anul 2015, cu Constantin Gâlcă pe bancă.

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujcraiovarapidsuperligaanghel iordanescu 

viewscnt
Articole similare