Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boateng, în offside la faza din care CFR Cluj a deschis scorul cu Universitatea Craiova? Încă un gol controversat în plină luptă pentru titlul Ligii 1! VIDEO

Boateng, în offside la faza din care CFR Cluj a deschis scorul cu Universitatea Craiova? Încă un gol controversat în plină luptă pentru titlul Ligii 1! VIDEO

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a deschis rapid scorul cu Universitatea Craiova, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Gol dintr-o poziţie suspectă de offside în CFR Cluj - Universitatea Craiova

UPDATE | Imediat după finalul meciului, Constantin Zotta, fostul arbitru internaţional, a dat verdictul său: "A fost offside", a anunţat expertul Orange Sport. 


FCSB a remizat, sâmbătă seară, scor 2-2, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a noua, penultima a play-off-ului Ligii 1, în care adversarii au egalat pe final, în minutul 88. Ca urmare a acestui rezultat, CFR Cluj poate câştiga titlul duminică dacă va învinge Universitatea Craiova.

Meciul din Gruia a început cum nu se poate mai bine pentru Dan Petrescu şi echipa sa. 

Campioana en titre a deschis scorul în minutul doi, prin Nana Boateng, din "specialitatea casei" la Cluj. Deac a executat o lovitură liberă din partea dreaptă, iar Boateng a trimis mingea în poartă cu capul. 

Doar că pe reluările arătate se vede cum mijlocaşul central se afla într-o poziţie suspectă de offside în momentul pasei lui Deac. 

Sâmbătă, FCSB a reclamat al doilea gol primit din partea lui FC Voluntari, care poate fi decisiv în lupta pentru titlul Ligii 1. 

CFR Cluj - Universitatea Craiova are loc duminică, de la 21:30, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. Cu o victorie, echipa lui Dan Petrescu va câştiga şi actuala ediţie de campionat. 

Afla mai multe despre: nana boateng goluniversitatea craiovacfr clujcfr cluj universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare