Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOOM! Gigi Becali, transfer-bombă la FCSB: 3 milioane € pentru atacantul de Liga Campionilor!

BOOM! Gigi Becali, transfer-bombă la FCSB: 3 milioane € pentru atacantul de Liga Campionilor!

FCSB

Comentarii

Cu titlul de campioană aproape acontat după o pauză de 9 ani, FCSB pregăteşte o campanie de transferuri foarte spectaculoasă pentru că îşi doreşte să atace calificarea în grupele Ligii Campionilor. Echipa lui Gigi Becali este ultima echipă românească ajunsă la "Masa bogaţilor", în 2013.

După ce a făcut publică o listă cu nume importante, precum Denis Alibec, Philip Otele sau Louis Munteanu, Gigi Becali a primit şi o variantă din străinătate, un atacant cu multe goluri marcate într-un campionat mult superior Superligii, care poate fi adus în România cu o sumă importantă de bani.

Transferul lui Rafael Mujica, atacant propus la FCSB, costă 3 milioane de euro

Este vorba despre Rafael Mujica (25 de ani), atacant spaniol cu prezenţe în naţionala U19 a Spaniei, care în prezent joacă în Portugalia la Arouca. El mai are contract cu Arouca până în vara lui 2025, iar Gigi Becali l-a luat în vizor pentru a aduce plus valoare la FCSB.

Preţul lui Mujica este unul piperat, însă. Potrivit Fanatik, portughezii solicită o sumă cuprinsă între 2,5 şi 3 milioane de euro pentru a spune "da" transferului lui Rafa Mujica la o altă echipă. Cu toate acestea, Gigi Becali n-a spus "pas" şi îşi va juca şansa de a-l transfera pe Mujica, având în vedere că recent a plătit 1,5 milioane de euro pentru Andrea Compango (de la FCU Craiova 1948, în 2022).

Rafael Mujica are cifre excelente în campionatul Portugaliei, unul cu multe peste nivelul Superligii: a marcat de 23 de ori şi a livrat patru pase decisive în 35 de meciuri (3014 minute) în toate competiţiile sezonului, unul de excepţie pentru fostul fotbalist al lui Las Palmas.

  • 5 - cinci milioane de euro este cota de piaţă a lui Rafael Mujica în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb transfer rafael mujicarafael mujica transfer fcsbgigi becali transfer rafael mujicarafael mujica fcsbfcsb liga campionilor 

viewscnt
Articole similare