Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borja Valle se transferă în Spania! "Este aproape de a semna" cu echipa unde a reuşit o performanţă

Borja Valle se transferă în Spania! "Este aproape de a semna" cu echipa unde a reuşit o performanţă

Rapid

Comentarii

Aventura lui Borja Valle (31 de ani) la Rapid e pe cale să se încheie după doar jumătate de an petrecut în Giuleşti. Presa din Spania anunţă că fotbalistul va face pasul în ianuarie la echipa din oraşul natal.

Lăsat să-şi găsească o nouă echipă, Borja Valle se întoarce în Spania, la echipa din oraşul natal

Borja Valle a fost varianta la care Cristiano Bergodi a apelat în centrul atacului, după ce Rrahmani s-a accidentat grav. 

În 16 meciuri în Superligă, fostul atacant al lui Dinamo a marcat un singur gol, împotriva Universităţii Craiova, în meciul câştigat de Rapid cu 2-0, şi a pasat decisiv de trei ori. 

În urmă cu câteva zile au apărut primele informaţii conform cărora Rapid i-a permis să-şi găsească o nouă echipă, deşi mai avea contract în Giuleşti până în iunie 2025. Inclusiv ibericul şi-ar fi exprimat dorinţa de a pleca de la echipă, după ce concurenţa în echipă a devenit acerbă. 

Conform publicaţiei DxT Campeón, care îl citează pe jurnalistul Ángel García, Borja Valle va ajunge la SD Ponferradina, echipă din liga a treia, care se bate pentru promovarea în LaLiga2. 

Sursa citată susţine că jucătorul ofensiv de la Rapid "este aproape de a semna" cu echipa din Ponferrada, pentru care a mai jucat în sezoanele 2009-2010 şi 2010-2011 şi cu care a obţinut o promovare în liga secundă. 

De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Ponferradina, Celta Vigo B, Ourense, Real Oviedo, Deportivo La Coruna, Dinamo, Khor Fakkan şi Cartagena.

Afla mai multe despre: borja valleborja valle ponferadinatransfer borja valle 

viewscnt
Articole similare