Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali chiar s-a uitat la Manchester United - Aston Villa 3-2 şi a avut un subiect de dezbatere! "Du-te de aici, l-aş lua pe el" | EXCLUSIV

Gigi Becali chiar s-a uitat la Manchester United - Aston Villa 3-2 şi a avut un subiect de dezbatere! "Du-te de aici, l-aş lua pe el" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a văzut cu Gigi Becali meciul superb din Premier League, dintre Manchester United - Aston Villa, scor 3-2, iar în timpul acestuia au dezbătut care jucător e mai bine dintre Ermal Krasniqi şi Claudiu Petrila.

Gigi Becali, pus să aleagă între doi jucători, în timp ce se uita la nebunia din Manchester United - Aston Villa 3-2

La o zi după ce Gigi Becali a cântat şi a dansat la cununia lui Ianis Hagi, finanţatorul FCSB a ales un meci din Premier League, cât timp fotbalul din Superliga a luat pauză. 

MM Stoica şi Gigi Becali au văzut Manchester United - Aston Villa, care s-a terminat 3-2, după ce "diavolii" au fost conduşi cu 2-0 şi au învins prin reuşita lui Hojlund, din minutul 82. Cei doi conducători de la FCSB au avut subiect de dezbatere tot din fotbalul românesc. 

"Uite, aseară discuţie, vorbeam cu Gigi. Ne uitam la Manchester United cu Aston Villa. Chiar se uită Gigi şi am spus eu <<Eu n-aş sta pe gânduri. Dacă aş avea de ales între Petrila şi Krasniqi, l-aş lua pe Petrila>>. Gigi a zis <<Du-te de aici, l-aş lua pe Krasniqi>>. 

Vezi, oameni care văd diferit, îmi place Petrila. Îmi plăcea şi la Sepsi, iar la Petrescu ştiam de ce nu juca, pentru că ştiam ce vrea Petrescu", a declarat MM Stoica, la Orange Sport. 

De altfel, MM Stoica a comentat surprins transferul lui Krasniqi, de la CFR Cluj, la Rapid, pentru 1 milion de euro, în condiţiile în care pe postul său se afla deja Petrila, care e doar împrumutat de la fosta campioană. 

MM Stoica: "Pe Krasniqi nu-l văd rupând brazda"

Peste Krasniqi, MM Stoica îl vede şi pe Ştefănescu, pentru care Rapid a oferit 700.000 de euro în urmă cu câteva luni, insuficient pentru dorinţa celor de la Sepsi. 

"Ştefănescu e mai bun decât Krasniqi. Îmi place Ştefănescu, dar nu mi se pare un jucător pe care-l vinzi foarte scump, face 26 de ani, dar nu e Stanciu. Krasniqi mi se pare că nu are forţă, viteză. Mă interesează explozia pe primii metri.

Pe Krasniqi nu-l văd rupând brazda, e longilin, e foarte greu de deposedat, dar nu mi se pare special", a mai spus conducătorul de la FCSB, MM Stoica, la Orange Sport. 

 

 

 

Afla mai multe despre: gigi becalimanchester united aston villastefanescukrasniqipetrila 

viewscnt
Articole similare