Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | "Acord!". Clubul cu ambiţii, transfer-vedetă în Liga 1! Fotbalistul a spus "da"

BREAKING | "Acord!". Clubul cu ambiţii, transfer-vedetă în Liga 1! Fotbalistul a spus "da"galerie foto

Superliga

Comentarii

Petrolul, unul dintre cluburile cu ambiţii din Liga 1, care abia a promovat, se pregăteşte de un transfer important, un tun pe piaţa transferurilor. "Lupii galbeni" fac un transfer-vedetă pe modelul celui făcut de Rapid cu Jayson Papeau. Petrolul vrea un atacant cu meciuri în Ligue 1 şi Ligue 2, în Franţa.

Abia promovată în Liga 1 după o absenţă îndelungată, Petrolul are ambiţii mari şi nu vrea să aibă emoţii cu retrogradarea. Ca atare, "lupii galbeni" îşi fac echipă pentru supravieţuirea în prima ligă şi au pus ochii pe Harrison Manzala (28 de ani), un atacant cu multe meciuri în Ligue 1 şi Ligue 2, în Franţa, unde a şi marcat contra lui PSG.

BREAKING | "Acord!". Clubul cu ambiţii, transfer-vedetă în Liga 1! Fotbalistul a spus "da"

Harrison Manzala este fotbalistul pe care Petrolul vrea să-l transfere, un transfer-vedetă, pe modelul celui făcut de Rapid cu Jayson Papeau. La fel ca şi Papuea, Manzala nu a jucat foarte mult şi nu are cifre în ultimul sezon petrecut în Ligue 2, la Bastia, dar poate face faţă cu brio în campionatul României.

Petrolul şi Harrion Manzala au deja un acord pentru transfer, scrie Fanatik, care anunţă că oficialii clubului din Ploieşti i-au achiziţionat deja biletele de avion acestuia pentu a veni în România, iar acum îl aşteaptă pe atacant. Manzala este aripă dreapta, dar, la nevoie, poate să joace şi în banda stângă sau ca atacant central şi vine la Petrolul liber de contract.

Bastia U19, Le Havre B, Le Havre, Amiens, Angers, Maccabi Petah Tikva, Le Mans, Kayserispor şi Bastia sunt echipele din CV-ul de profesionist al lui Harrison Manzala.

  • 300.000 de euroe este cota de piaţă a lui HarrisoN Manzala în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Constantin Budescu, Lucian Dumitriu, Jair, Christian Irobisso, Gabi Tamaş, Mirko Ivanovski, Octavian Vâlceanu, Cosmin Tucaliuc şi Gicu Grozavu sunt transferurile făcute de Petrolul în această vară.

Afla mai multe despre: harrison manzalatransferpetrolulacordliga 1 

viewscnt
Articole similare