Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Dream-team! Selecţie la FCSB: Becali anunţă mutarea câştigătoare!

BREAKING | Dream-team! Selecţie la FCSB: Becali anunţă mutarea câştigătoare!

FCSB

Comentarii

FCSB îşi face dream-team. Atacul e de top pentru România, apărarea pare că a găsit formula ideală, însă la mijlocul terenului există un semn de întrebare! Gigi Becali a anunţat că urmează selecţia pentru formula ideală de echipă, cu care FCSB să atace primul titlu de campioană după 9 ani.

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunţat că este în căutarea formulei ideale de start pentru echipă, în vederea continuării startului  bun de sezon pe care îl au "roş-albaştrilor". Un post de titular de la mijlocul terenului este pus la bătaie la FCSB, după ce două sunt "blocate".

3 pe un post la FCSB! Gigi Becali face selecţie: "Să vedem"

Cu Darius Olaru şi Adrian Şut titulari bătuţi în cuie, atunci când nu există probleme medicale, un post de la mijlocul terenului FCSB este pus la bătaie pentru trei fotbalişti. Damjan Djokovic, Ovidiu Popescu şi Mihai Lixandru, fotbalist care este pe placul lui Gigi Becali, sunt cei care se "bat" pentru titularizare.

Prestaţiile lui Mihai Lixandru, fotbalist care a intrat titular în echipa FCSB în victoria cu Sepsi, 5-2 la Sf. Gheorghe, l-au încântat pe Gigi Becali, care e convins că a pus mâna pe o nouă "perlă" şi vrea să-i acorde mai multe şanse pentru a arăta ce poate.

"Olaru, care e motorul echipei, şi Şut, nu se mai poate discuta. Pe al treilea post de la mijlocul terenului sunt 3, Ovidiu Popescu, Djokovic şi Lixandru. Acum, să vedem care din ei va fi titular, nu ştim încă echipa ideală. Trebuie să o formăm!", a spus Gigi Becali.

Mihai Lixandru a jucat 324 de minute în 12 meciuri din toate competiţiile sezonului la FCSB, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Mihai Lixandru în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Ovidiu Popescu a strâns 13 partide (725 de minute) şi are în cont un gol şi o pasă decisivă, în timp ce Damjan Djokovic a marcat de trei ori în 13 meciuri (853 de minute).

Cum ar putea arăta FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Ngezana, Radunovic - Olaru, Şut, Djokovic/Lixandru/Ov. Popescu - Miculescu, Compagno, Coman

Afla mai multe despre: gigi becali fcsbgigi becali mutare fcsbfcsb mijlocul terenuluifcsb post mijlocul terenuluifcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare