You are here:

BREAKING | Hagi, transfer de 2 milioane de euro! „Regele” se dezlănţuie după titlul câştigat de FCSB

BREAKING | Hagi, transfer de 2 milioane de euro! „Regele” se dezlănţuie după titlul câştigat de FCSB

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi pune la cale un transfer de răsunet după ce nu a reuşit să-şi apere titlul în faţa celor de la FCSB.

Intră şi tu pe cel mai fresh canal de Facebook. Ştiri de ultimă oră, reacţii din lumea sportului şi informaţii proaspete direct pe telefonul tău

Gică Hagi dă lovitura! Transfer important pentru a reveni în lupta la titlu în Superligă

Concret, „Regele” este dispus să plătească suma de 2 milioane de euro pentru transferul lui Alexi Pitu de la Bordeaux. Fotbalistul a fost transferat de francezi în ianuarie 2023, dar nu a reuşit să se impună.

Deşi vorbim despre o divizionară secundă, Bordeaux s-a dovedit a fi un club prea puternic pentru Pitu, iar prestaţiile sale i-au făcut pe francezi să-şi dorească să-l vândă. Pe fir au intrat chiar cei de la Farul, iar Gică Hagi ar fi dispus să plătească chiar două milioane de euro pentru aducerea „acasă” a mijlocaşului ofensiv.

Interesul a fost confirmat şi de Ciprian Marica. Oficialul „marinarilor” a declarat că vor face tot posibilul pentru a-l readuce la Farul pe tânărul fotbalist. Un impediment ar fi salariul destul de mare primit de jucător în Hexagon. Concret, Pitu ar fi remunerat cu 25.000 de euro lunar la Bordeaux.

„Noi ni l-am dorit pe Alexi Pitu, dacă vom găsi o oportunitate în această vară, îl vom aduce la Farul.

Dorinţa noastră este ca ei, jucătorii care pleacă de la noi, să reuşească afară, să se lupte, să se impună acolo. Însă dacă se va putea, ni l-am dori pe Pitu”, a spus Ciprian Marica, conform Sportpesurse.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexi Pitu, potrivit portalului de specialitate Transfermakt.com

Afla mai multe despre: gica hagifarultransfer 

viewscnt
Articole similare