adplus-dvertising
You are here:

BREAKING | MM a anunţat transferul în Superligă al unui jucător de la FCSB! Cu cine semnează acesta: ”E convins” | EXCLUSIV

BREAKING | MM a anunţat transferul în Superligă al unui jucător de la FCSB! Cu cine semnează acesta: ”E convins” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a dezvăluit în premieră plecarea unui fotbalist de la FCSB. Managerul general al vicecampioanei a confirmat că acesta urmează să ajungă la altă echipă din Superligă în perioada de mercato din această iarnă.

Lista de plecări de la FCSB continuă să crească pe zi ce trece. Malcom Edjouma are ofertă, Marco Dulca este ”gonit” de Gigi Becali, Vali Gheorghe doreşte să rămână în Turcia, iar Ştefan Târnovanu este dorit în Anglia.

Pe lângă aceştia, MM Stoica a confirmat că Ianis Stoica (20 de ani), căpitanul FCSB-ului la meciul cu FC Botoşani, din Cupa României, urmează să plece de la club în această iarnă.

Managerul general al vicecampioanei a dezvăluit că Stoica urmează să fie împrumutat la o altă echipă din Superligă, fie U Cluj, fie Chindia Târgovişte.

Tânărul atacant ar preferea reunirea cu Toni Petrea, însă nu a decis definitiv cu ce echipă va semna, deşi este clar că va îmbrăca alt tricou la finalul acestei perioade de mercato.

MM a anunţat transferul în Superligă al unui jucător de la FCSB

Ianis Stoica azi (n.r. 8 decembrie) îndeplineşte 20 de ani şi va avea banderola pe braţ, cadou de ziua lui. Ianis Stoica are oferte de împrumut de la U Cluj şi Chindia, el va alege unde merge.

Nu s-a decis, se decide în iarnă, el se decide mai greu. Eu l-am simţit că s-ar înclina spre Chindia, dar poate să aştepte şi o altă ofertă, el e convins că vor apărea şi altele.

Între timp apăruse o ofertă, ştiţi bine povestea, au venit emisarii unui club să îl transfere. Până la urmă nu s-au înţeles cu Gigi şi aşa mai departe”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Din punctul de vedere al venirilor, Gigi Becali a anunţat deocamdată că a ajuns la un acord doar pentru transferul lui Kevin Boli, deşi MM Stoica nu este de acord cu mutarea dorită de patron.

La FCSB s-a vorbit mai degrabă de plecări în această iarnă, iar Florinel Coman ar fi de asemenea printre fotbaliştii care s-ar putea despărţi de vicecampioană în această iarnă.

viewscnt
Articole similare