adplus-dvertising
You are here:

O nouă plecare de la FCSB. Fotbalistul a dezvăluit că nu îşi doreşte să continue la Bucureşti: ”Asta vreau” | EXCLUSIV

O nouă plecare de la FCSB. Fotbalistul a dezvăluit că nu îşi doreşte să continue la Bucureşti: ”Asta vreau” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Vali Gheorghe (25 de ani) a dezvăluit că s-a acomodat bine în Turcia, la noua sa echipă, Umraniyespor, şi că ia serios în calcul să plece definitiv din ţară în vară, când îi va expira împrumutul.

Transferat de la Astra în vara lui 2021, Vali Gheorghe a avut parte de un început fulminant la FCSB, ajungând după câteva luni să fie considerat ”arma secretă” a vicecampioanei.

În mai multe rânduri, jucătorul de 25 de ani a fost introdus de pe bancă şi a rezolvat meciul pentru FCSB, însă nu a reuşit niciodată să evolueze la fel de bine din postura de titular.

În această vară, dezamăgit că nu prinde mai multe minute şi, având competiţie serioasă pe post, pe Tavi Popescu şi Florinel Coman, Gheorghe a decis să plece.

Gigi Becali a fost de acord ca acesta să semneze cu Umraniyespor, sub formă de împrumut, cu clauză opţională de cumpărare în această vară.

Într-un interviu exclusiv cu Orange Sport, care poate fi citit integral AICI, Vali Gheorghe a dezvăluit că s-a integrat bine în Turcia şi că nu îşi doreşte să mai revină la FCSB sau în România.

”Vreau să continui în Turcia”

Fotbalistul de 25 de ani va continua până în vară la Umraniyespor, iar apoi îşi va evolua opţiunile şi îşi va alege următorul pas.

”(n.r. te întorci la FCSB în iarnă?) Nu, am un contract aici până în vară, până atunci e împrumutul. Şi mă gândesc să rămân aici până în vară şi după vom vedea. Îmi place aici.

Consider că am avut şi rezultate bune şi mai puţin bune. Am început bine anul la FCSB. Consider că acest transfer în Turcia este un pas înainte pentru mine.

Vreau să continui, aici, în fotbalul din Turcia. Vreau să mă impun mai mult, să joc meci de meci. Aici a început să îmi placă!

(n.r. să înţeleg că ai prins gustul străinătăţii şi nu te-ai mai întorace în România?) Îţi spun sincer că da! M-am obişnuit aici, chiar dacă la început a fost mai greu. Vom vedea!”, a declarat Vali Gheorghe, pentru Orange Sport.

viewscnt
Articole similare