Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Dănuţ Lupu a fost condamnat la închisoare cu executare. Prima reacţie şi ce şansă de scăpare mai are fostul fotbalist de la Dinamo şi Rapid

BREAKING NEWS | Dănuţ Lupu a fost condamnat la închisoare cu executare. Prima reacţie şi ce şansă de scăpare mai are fostul fotbalist de la Dinamo şi Rapid

Diverse

Comentarii

Fostul fotbalist Dănuţ Lupu (56 de ani) a fost condamnat la închisoare cu executare. Instanţa a decis că el trebuie să execute şapte luni şi 10 zile, din cauza abaterilor repetate în trafic. Lupu a fost prins în mai multe rânduri fără permis, care i-a fost anulat în urmă cu mai bine de două decenii.

Dănuţ Lupu, condamnat la închisoare cu executare. Poate întoarce decizia la Curtea de Apel Galaţi

Posesor al unui permis de conducere din 1989, Dănuţ Lupu a avut primele probleme în trafic în 2001. Atunci, permisul i-a fost anulat, după ce a fost prins la volan cu o alcoolemie mult peste limita legală. 

Conform Gandul, Danuţ Lupu a încălcat legea în mod repetat în ultimele decenii. Pe 16 februarie 2023, magistraţii Judecătoriei Cornetu l-au condamnat la 6 luni de închisoare cu executare, pentru conducere fără permis.

El ar fi încercat să recapete permisul de conducere, dar n-a reuşit să fie admis la proba teoretică. 

Este cea mai grea pedeapsă pe care ar fi putut-o primi Dănuţ Lupu, la care s-a adăugat şi sporul de o treime. Astfel, pedeapsa cu executare s-a ridicat la 7 luni şi 10 zile de detenţie. 

Dănuţ Lupu mai are o cale de atac, pentru a întoarce decizia de la Judecătoria Cornetu. Cazul său va fi judecat şi de Curtea de Apel Galaţi, pe 7 iunie. 

Prima reacţie a lui Dănuţ Lupu

"Nu ştiu (n.r. - dacă va obţine suspendarea pedepsi). Nu pot să vă spun eu lucrul ăsta. De aia sunt avocaţi, nu? În primul rând, regret ce s-a întâmplat. Am fost nevoit. Pur şi simplu, mă duceam la spital. Îmi era rău şi martorii au declarat acelaşi lucru, acum, ştiţi cum e, în viaţă, chiar dacă faci anumite greşeli, eu spun că dacă le faci în interes de sănătate… până la urma urmei, e greşeala mea.

(n.r. - aţi schimba ceva?) Nu, pentru că eu cred că sănătatea fiecărui om e mai importantă ca orice. Vă daţi seama că vin după un H1N1, după COVID, am avut probleme şi cu inima. Mergem înainte, n-avem ce să facem", a declarat Dănuţ Lupu pentru Gandul. 

Afla mai multe despre: danut lupudanut lupu inchisoare cu executaresentinta danut lupu 

viewscnt
Articole similare