Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Panduru când a auzit salariul unui antrenor din play-out! Doar Dan Petrescu îl depăşeşte: "E foarte bine. În noiembrie se întoarce"

Reacţia lui Panduru când a auzit salariul unui antrenor din play-out! Doar Dan Petrescu îl depăşeşte: "E foarte bine. În noiembrie se întoarce"

Superliga

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a comentat afirmaţia lui Adrian Mititelu, care a dezvăluit câştigurile lui Nicolo Napoli la U Craiova 1948, în acest sezon.

Basarab Panduru aşteaptă revenirea celui mai bine plătit antrenor din Superliga, după Dan Petrescu: "Vine în noiembrie, decembrie"

Joao Janeiro este noul antrenor al lui U Craiova 1948, după ce Nicolo Napoli şi-a încheiat mandatul după înfrângerea cu CFR Cluj, scor 1-0, în meciul decisiv pentru preliminariile Conference League. 

Într-o intervenţie la Orange Sport, Adrian Mititelu a explicat relaţia sa cu antrenorul italian, la care apelează mereu când echipa are nevoie. 

Deşi au plănuit şederea pe banca tehnică în acest sezon doar pentru câteva luni, mandatul lui Nicolo Napoli a ajuns la şapte luni, după plecarea lui Marius Croitoru. 

Adrian Mititelu a dezvăluit că Nicolo Napoli a încasat 140.000 de euro pentru nici măcar un sezon competiţional şi s-a întrebat dacă l-a umilit, într-o reacţie la adresa contestatarilor săi.

 "140.000 de euro ţi se par puţini?", a fost întrebarea pentru Basarab Panduru, care a făcut rapid un calcul.  

"Salariul a fost de 15.000 pe lună plus prime, în şapte luni. E foarte bine. Câţi au 15.000 pe lună? Păi, văd câte a făcut Măldărăşanu la Sibiu, minunile făcute. Are 9.000 - 10.000, cât are? 

Acum e vară, frumos, apoi vii în noiembrie, decembrie, când e vremea mai urâtă. Anul viitor pe 1 iunie iar te duci în Italia înapoi, unde vrei. Nu are treabă. La 140.000 să-l tot pui", a declarat expertul Orange Sport. 

Nicolo Napoli, în topul câştigurilor din Superliga

Conform informaţiilor disponibile, doar Dan Petrescu a avut un salariu mai mare decât Nicolo Napoli, în Superliga. 

Antrenorul lui CFR Cluj este remunerat cu 25.000 de euro lunar, iar la egalitate cu Nicolo Napoli a fost Eugen Neagoe, antrenorul Universităţii Craiova care are un salariu de 15.000 de euro. 

Adrian Mutu şi Cristiano Bergodi închid podiumul, cu un salariu de 10.000 de euro la Rapid Bucureşti, respectiv Sepsi Sfântu Gheorghe. 

Afla mai multe despre: basarab pandurunicolo napoliu craiova 1948adrian mititelu nicolo napolisalariu nicolo napoli u craiova 1948 

viewscnt
Articole similare