Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Depun plângerea la DNA". Adrian Mititelu junior susţine că are informaţii halucinante despre "mâna dreaptă" a lui Răzvan Burleanu: "Povestea cum îl va executa pe Gigi Becali"

"Depun plângerea la DNA". Adrian Mititelu junior susţine că are informaţii halucinante despre "mâna dreaptă" a lui Răzvan Burleanu: "Povestea cum îl va executa pe Gigi Becali"

FC U Craiova

Comentarii

Secretarul general al FRF, Gabriel Bodescu, a fost ţinta lui Adrian Mititelu junior. Fiul patronului de la U Craiova 1948 a lansat acuzaţii dure, pe care susţine că le va prezenta Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Acuzaţii la adresa lui Gabriel Bodescu din partea lui Adrian Mititelu junior

CFR Cluj a câştigat, joi seară, cu scorul de 1-0 după prelungiri, barajul pentru Conference League cu FCU Craiova 1948. Controversele n-au lipsit în Gruia, iar Adrian Mititelu s-a revoltat de arbitrajul lui Istvan Kovacs. 

O reacţie jignitoare a avut Adrian Mititelu junior, iar acesta a continuat cu acuzaţii la adresa lui Gabriel Bodescu. 

Conform fiului afaceristului care controlează U Craiova 1948, Gabriel Bodescu i-ar fi transmis că ar putea avea arbitraje favorabile, că Marcel Puşcaş ar trebui demis din funcţia de preşedinte şi că Gigi Becali este pe lista celor vânaţi. Toate aceste acuzaţii Adrian Mititelu junior le va prezenta în faţa DNA. 

„Acesta este omul care nenoroceşte fotbalul românesc prin controlarea şi manipularea arbitrajului românesc. 

O să depun plângere penală la DNA împotriva acestui om care acum un an de zile a trimis un preşedinte de club de Liga a III-a care se ocupă de treburile lui murdare din judeţul Dolj, la sediul clubului din Craiova. 

Respectivul preşedinte de club mi-a propus să îl angajez la club pentru a asigura relaţia bună cu Gabriel Bodescu în privinţa arbitrajului si a anumitor decizii ale Federaţiei, la cererea lui Bodescu.

De asemenea, după meciul din turul campionatului FCU - Sepsi, când Sidibe a marcat gol făcând un henţ evident cu ambele mâini, validat incredibil de VAR, acelaşi Bodescu mi-a transmis printr-un prieten comun că golul a fost validat la intervenţia lui şi insista să îl angajez pe respectivul preşedinte de club de Liga a III-a ca să beneficiez în continuare de arbitraje favorabile. 

Odată cu refuzul acestei propuneri şi cu faptul ca nu am acceptat pierderea la «masa verde» a meciului cu Sepsi, acest om ne executa cu prima ocazie! Tot Gabriel Bodescu îmi transmitea constant să îl demit pe Marcel Puşcaş din funcţia de preşedinte al clubului, deoarece critica mereu conducerea Federaţiei .

Acelaşi Gabriel Bodescu, la întâlnirea membrilor afiliaţi din vara trecută, care a avut loc la hotelul Phoenicia din Bucureşti, îmi povestea de faţă cu alt prieten, care va fi martor în dosar, cum îl va executa pe Gigi Becali şi implicit echipa FCSB deoarece îl critică constant pe Răzvan Burleanu şi a votat la alegeri cu Ionuţ Lupescu. 

Am mult mai multe detalii uluitoare despre acest intrus al Federaţiei Române de Fotbal, detalii probate, pe care o să le fac publice după ce voi depune plângerea la DNA. Îi cer public lui Gabriel Bodescu demisia din orice funcţie în cadrul Federaţiei Române de Fotbal!”, a scris Adrian Mititelu junior pe Facebook.

Afla mai multe despre: arbitraj istvan kovacs cfr cluj u craiova 1948cfr cluj u craiova 1948adrian mititeluadrian mititelu jr 

viewscnt
Articole similare