Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu am fost invitat, că nu sunt iubit". Reacţia lui Ilie Năstase despre vizita Regelui Charles al III-lea în România. Cu ani în urmă s-au cunoscut: "Mi-a zis că nu ştia că sunt român"

"Nu am fost invitat, că nu sunt iubit". Reacţia lui Ilie Năstase despre vizita Regelui Charles al III-lea în România. Cu ani în urmă s-au cunoscut: "Mi-a zis că nu ştia că sunt român"

Special

Comentarii

Regele Charles al III-lea soseşte în România, unde va fi primit cu ceremonie oficială la Palatul Cotroceni. Fostul lider mondial din tenis, Ilie Năstase, a reacţionat la auzul veştii că mai multe personalităţi din sportul românesc au fost invitate la întâlnirea cu monarhul.

De ce crede Ilie Năstase că n-a fost invitat la ceremonia cu Regele Charles al III-lea, deşi a scris istorie la Wimbledon

Majestatea Sa Regele Charles al III-lea vine într-o vizită privată în România, la scurt timp după încoronare.

Monarhul se va întâlni şi cu campioni din sport, printre care Elisabeta Lipă, Mihai Covaliu, Simona Radiş sau Anamaria Popescu. 

Cu toate că Ilie Năstase a făcut istorie la Wimbledon, n-a fost invitat, deşi susţine că a făcut cunoştinţă cu Regele Charles al III-lea, în urmă cu câţiva ani. 

"Mă bucur că Regele Charles vine în România şi se simte ataşat de ţara noastră, mai ales că ştiu că are o proprietate în Viscri. 

Legat de recepţie, nu am fost invitat, pentru că eu nu sunt iubit la Palatul Cotroceni, deoarece spun lucrurilor pe nume, iar oamenii care spun lucrurilor pe nume sunt considraţi incomozi. 

Pe actualul Rege l-am cunocut în urmă cu ceva timp, când a venit în România la un muzeu. I-am fost prezentat de fostul prim-ministru Ponta şi era foarte încântat să mă cunoască, mai ales că-i place tenisul şi ştia multe despre activitatea mea. 

Dar glumind mi-a zis că nu ştia că sunt român. Răspunsul meu a venit spontan explicându-i că mai sunt şi astfel de români", a declarat Ilie Năstase pentru Orange Sport, în preajma sosirii în România a Regelui Charles al III-lea. 

  • Ilie Năstase a câştigat de trei ori turneul de la Wimbledon, în proba de dublu, în 1973, şi de două ori la dublu mixt, în 1970 şi 1972. 

Preşedintele Klaus Iohannis îl primeşte vineri la Palatul Cotroceni pe Majestatea Sa Regele Charles al III-lea

Preşedintele Klaus Iohannis îl primeşte vineri, la 15.30, la Palatul Cotroceni, pe Majestatea Sa Regele Charles al III-lea, care vine într-o vizită privată în România. În cadrul primirii oficiale va avea loc şi o întâlnire cu autorităţile statului, reprezentanţii societăţii civile şi Corpul Diplomatic.

Regele se va deplasa în timpul vizitei şi la reşedinţa sa de la Viscri.

Ultima vizită în România a Alteţei Sale Regale Charles, pe atunci Prinţ de Wales, a avut loc în luna mai 2022.

Afla mai multe despre: ilie nastaseilie nastase regele charlesvizita regele charles in romaniaregele charles viscri 

viewscnt
Articole similare