Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | "Ne-a spus că a luat "galben" premeditat". Fotbalist-parior în Superligă!? Patronul clubului a sesizat FRF

BREAKING NEWS | "Ne-a spus că a luat "galben" premeditat". Fotbalist-parior în Superligă!? Patronul clubului a sesizat FRF

Superliga

Comentarii

Virgile Pinson se află în mijlocul unui scandal uriaş. Galbenul încasat de atacantul francez la meciul cu Sepsi i-a pus pe gânduri pe oficialii lui FC Botoşani, care acuză că jucătorul ar fi încasat avertismentul intenţionat, presupunându-se că acţiunea sa ar avea legătură cu pariurile sportive.

FC Botoşani a pierdut categoric pe terenul covăsnenilor, scor 2-5, însă moldovenii au practicat un joc bun în prima repriză. La doar un minut după ce Dan Alexa a egalat la doi, Pinson a primit cartonaşul galben după ce a împiedicat executarea rapidă a unei lovituri libere. Francezul a fost schimbat la pauză, posibil din cauză că Alexa ar fi presupus care a fost intenţia atacantului la faza la care a primit galben.

Într-un interviu acordat pentru Gsp.ro, Valeriu Iftime a dezvăluit că FC Botoşani a primit o informare potrivit căreia o persoană de sex feminin ar fi încercat să parieze 10.000 de lei pe un cartonaş galben primit în meci de Virgile Pinson, însă agenţia respectivă a acceptat o miză de doar 1000 de lei.

Pinson a recunoscut că a luat cartonaşul intenţionat. Francezul, OUT de la Botoşani?

”Vă pot spune că există o cercetare disciplinară privind cartonaşul galben încasat de Pinson. Din moment ce chiar el ne-a spus că a luat în mod premeditat acel avertisment, atunci e normal să ne sesizăm. De ce să vrei să iei un cartonaş? Am fost avertizaţi că cineva a dorit să parieze 10.000 de lei la o casă de pariuri din Botoşani şi că s-a acceptat o sumă mult mai mică. Eu i-am cerut preşedintelui nostru să sesizeze Comisia de integritate a FRF”, a spus Valeriu Iftime.

Din informaţiile Gsp.ro, clubul moldav i-ar fi propus rezilierea lui Virgile Pinson. Jucătorul adus de la Lokomotiv Sofia a marcat un singur gol în Superligă pentru Botoşani în acest sezon.

 

Afla mai multe despre: dan alexapinsonvaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare