Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Ziua şi plecarea de antrenor în Superligă. Anunţul oficial al clubului

BREAKING NEWS | Ziua şi plecarea de antrenor în Superligă. Anunţul oficial al clubului

Superliga

Comentarii

Ioan Ovidiu Sabău nu mai este antrenorul Universităţii Cluj.

Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a ”Şepcilor Roşii”.

”Ioan Ovidiu Sabău a anunţat astăzi că se retrage din funcţia de antrenor principal al Universităţii Cluj. Tehnicianul ar putea continua colaborarea cu FC Universitatea Cluj ca antrenor al echipei secunde, unde ar asigura tranziţia juniorilor spre prima echipă.

Îi mulţumim lui Ioan Ovidiu Sabău pentru munca depusă pe banca Universităţii şi pentru rezultatele obţinute în această perioadă!”, se arată în comunicatul  oficial al clubului.

”Este cel mai bine pentru mine şi pentru sănătatea mea să întrerup colaborarea cu U Cluj"

„Nu abandonez cariera de antrenor. Dacă nu vom găsi aici la U Cluj o soluţie, există varianta ca eu să plec, în cazul în care vor fi oferte. Prioritar pentru mine este să rămân la U Cluj. 
Consider că e cel mai bine pentru mine şi pentru sănătatea mea să întrerup colaborarea cu U Cluj", a declarat Ioan Ovidiu Sabău. în conferinţa de presă organizată de Universitatea Cluj.
 

În acest sezon, Sabău a bifat pe banca 21 de meciuri pe banca Universităţii Cluj, perioadă în care a bifat 11 victorii, patru egaluri şi şase înfrângeri. Cu Sabău antrenor, ”Şepcile Roşii” au pierdut finala Cupei României de la Sibiu contra lui Sepsi la lovituri de departajare

 

 

Afla mai multe despre: sabăuu cluj 

viewscnt
Articole similare